DAILY BET

Daily bet: Το μυαλό της Σάο Πάουλο στη ρεβάνς με τη Ράσινγκ

Ο Ζοάο Ρόχας της Σάο Πάουλο σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Σπόρτινγκ Κριστάλ για τη φάση των ομίλων του Copa Libertadores 2021 στο "Μορουμπί", Σάο Πάουλο | Πέμπτη 25 Μαΐου 2021
Ο Ζοάο Ρόχας της Σάο Πάουλο σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Σπόρτινγκ Κριστάλ για τη φάση των ομίλων του Copa Libertadores 2021 στο "Μορουμπί", Σάο Πάουλο | Πέμπτη 25 Μαΐου 2021 © 2021 ALEXANDRE SCHNEIDER/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει τα ματς της ημέρας στοιχηματικά και καταλήγει σε επιλογές.

Στη Βραζιλία, η 12η αγωνιστική γίνεται ανάμεσα σε διπλά παιχνίδια για το Copa Libertadores και το Copa Sudamericana. Γι' αυτόν το λόγο, όποιος αποφασίσει να ψάξει για σημεία, πρέπει να διαβάσει καλά τα ρεπορτάζ.

Στις 23.00 ώρα Ελλάδος, η Σάο Πάουλο που με ρεκόρ 2-5-4 βρίσκεται στη 14η θέση, υποδέχεται την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος Φορταλέζα, η οποία βρίσκεται στην 4η θέση.

Με βάση και την αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων, το 1,80 που βρίσκεται το Χ2Δ στο μέσο όρο των εταιριών φαντάζει μία δίκαιη απόδοση. Πόσο μάλλον που οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από κενή εβδομάδα.

Αντίθετα, η Σάο Πάουλο έμεινε στο 1-1 με τη Ράσινγκ και έχει το μυαλό της στη ρεβάνς της Αργεντινής. Η Σάο Πάουλο έχει έτσι κι αλλιώς σημαντικές απουσίες, καθώς είναι εκτός ο βασικός φορ Έντερ (10/1), ο δημιουργικός επιθετικός Ρινκόν (9/2 και 3 ασίστ), ο διεθνής Ντάνι Άλβες και ο βασικός στόπερ Άλβες. Η Φορταλέζα είναι φορμαρισμένη και προέρχεται από δύο μεγάλες εντός έδρας νίκες, με 4-0 την Αμέρικα Μινέιρο και 1-0 την Κορίνθιανς.

Φαντάζει δεδομένο πως πέρα από τις απουσίες, θα γίνουν και αλλαγές στη Σάο Πάουλο για να είναι φρέσκια η ομάδα στη ρεβάνς με τη Ράσινγκ, οπότε το 1,80 στο Χ2Δ της Φορταλέζα φαντάζει κάτι παραπάνω από δίκαιο.

23.00 Σάο Πάουλο-Φορταλέζα Χ2Δ

TAGS DAILY BET ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ