ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Corriere dello Sport: "Ο Μανωλάς πήγε στην Ελλάδα για να διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό"

Ο Κώστας Μανωλάς με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας σε ματς κόντρα στην Ιταλία για τα προκριματικά του Euro 2020
Ο Κώστας Μανωλάς με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας σε ματς κόντρα στην Ιταλία για τα προκριματικά του Euro 2020 INTIME

Ο Κώστας Μανωλάς βρίσκεται από την Τετάρτη (15/12) στην Αθήνα για ιατρικούς λόγους, με την Corriere dello Sport να υποστηρίζει σε δημοσίευμά της πως το ταξίδι του Έλληνα διεθνή έγινε για να διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, το ταξίδι του Κώστα Μανωλά στην Ελλάδα, ο οποίος αναχώρησε την Τετάρτη (15/12) από την Ιταλία με προορισμό την Αθήνα δεν έγινε για προσωπικούς λόγους. Αντίθετα, οι Ιταλοί ισχυρίζονται πως ο κεντρικός αμυντικός της Νάπολι ταξίδεψε στη χώρα μας προκειμένου να διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει το ιταλικό Μέσο η παραμονή του 30χρονου στην Ελλάδα αναμένεται να διαρκέσει μέρες, με τον Μανωλά να επιστρέφει στη Νάπολη μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, αλλά σύμφωνα το ρεπορτάζ των Ιταλών, μέχρι τότε μπορεί να είναι παίκτης του Ολυμπιακού.

Ο Μανωλάς, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Λουτσιάνο Σπαλέτι ούτε για τις αναμετρήσεις των "παρτενοπέι" κόντρα σε Μίλαν (19/12) και Σπέτσια (22/12).

Τη φετινή σεζόν ο Έλληνας στόπερ έχει πραγματοποιήσει επτά εμφανίσεις με τον ιταλικό σύλλογο, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι στο πρωτάθλημα, καθώς στο τέλος του περασμένου Οκτώβρη υπέστη θλάση, ενώ πρόσφατα απουσίασε από τα παιχνίδια με Σασουόλο και Αταλάντα, λόγω γαστρεντερίτιδας. Συνολικά από τον Ιούλιο του 2019 που βρίσκεται στη Νάπολι κατέγραψες σε 75 συμμετοχές τέσσερα γκολ και μία ασίστ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ