ΙΤΑΛΙΑ

Coppa Italia: Με 4.300 φιλάθλους στις εξέδρες ο τελικός Αταλάντα - Γιουβέντους

Atalanta's Remo Freuler and Juventus' Paulo Dybala, left, vie for th eball during the Serie A soccer match between Atalanta and Juventus at the Azzurri d'Italia Stadium in Bergamo, Italy, Italy, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Atalanta's Remo Freuler and Juventus' Paulo Dybala, left, vie for th eball during the Serie A soccer match between Atalanta and Juventus at the Azzurri d'Italia Stadium in Bergamo, Italy, Italy, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) @ 2019 ΑNTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Με 4.300 φιλάθλους στις εξέδρες του "Mapei Stadium" θα λάβει χώρα την ερχόμενη Τετάρτη (19/5) ο τελικός του Coppa Italia μεταξύ της Αταλάντα και της Γιουβέντους, με τον αριθμό αυτό να είναι ο μεγαλύτερος μετά από το ξέσπασμα του κορονοϊού.

Ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας, 73ος στην ιστορία, θα είναι ο πρώτος μετά από το 2008 που δεν θα γίνει στο "Ολίμπικο" της Ρώμης, ωστόσο δεν θα είναι αυτή η μοναδική ιδιαιτερότητα όσον αφορά στην κόντρα της Αταλάντα με την Γιουβέντους στο "Mapei Stadium" στην Ρέτζιο Εμίλια.

Και αυτό γιατί εκτός από τον αγωνιστικό χώρο όπου θα τεθούν αντιμέτωπες η ομάδα του Πίρλο και εκείνη του Ντε Τζέρμπι, τα βλέμματα θα είναι στραμμένα και στις εξέδρες, αφού για πρώτη φορά μετά από τον Μάρτιο του 2020 που ο κορονοϊός μπήκε τόσο απότομα και βίαια στη ζωή μας, θα υπάρχουν φίλου του ποδοσφαίρου στις εξέδρες.

Μέχρι πρότινος, ο μεγαλύτερος αριθμός φιλάθλων που είχε επιτραπεί ήταν 1.000, όπως έγινε επίσημα γνωστό από την ιταλική ομοσπονδία, θα βρεθούν στις εξέδρες 4.300 άτομα, κάτι που αντιστοιχεί ουσιαστικά στο 20% της συνολικής χωρητικότητας του γηπέδου που χρησιμοποιεί ως έδρα η Σασουόλο.

Φυσικά, για να μπορέσει κάποιος να μπει στο γήπεδο θα πρέπει να επιδείξει και το απαιτούμενο πιστοποιητικό, είτε εμβολιασμού είτε κάποιου πρόσφατου τεστ (σε απόσταση 48 ωρών από την έναρξη του αγώνα) που δείχνει πως έχει βρεθεί αρνητικός στον κορονοϊό.

Όπως κοινοποιήθηκε, ο τελικός θα μεταδοθεί από το πρώτο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης της Ιταλίας (RAI 1) και θα καλυφθεί από 30 κάμερες, ενώ στόχος είναι να ξεπεράσει σε τηλεθέαση τα 10.200.000 άτομα που παρακολούθησαν τον τελικό της περασμένης σεζόν (17 Ιουνίου 2020) μεταξύ της Νάπολι και της Γιουβέντους, που βρήκε νικητές τους παρτενοπέι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits:@ 2019 Αntonio Calanni/Associated Press

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΑΤΑΛΑΝΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ