VIRAL

Copa Libertadores: Ο Μπενεντέτο έχασε δύο πέναλτι με την Κορίνθιανς και τού "χάρισαν" κάρτα φιλάθλου

Ο Ντάριο Μπενεντέτο
Ο Ντάριο Μπενεντέτο @ 2022 VICTOR CAIVANO / AP IMAGES

Ο Ντάριο Μπενεντέτο έχασε δύο πέναλτι στη ρεβάνς της Μπόκα με την Κορίνθιανς για τους "16" του Copa Libertadores, με την ομάδα του Μπουένος Άιρες να αποκλείεται από τη συνέχεια της διοργάνωσης και τους Βραζιλιάνους να τού εκδίδουν "κάρτα φιλάθλου", έχοντας διάθεση για χιούμορ.

Η Μπόκα Τζούνιορς αποκλείστηκε από την Κορίνθιανς σε διαδικασία των πέναλτι στη φάση των "16" του Copa Libertadores. Μοιραίος παίκτης για την Μπόκα ήταν ο Ντάριο Μπενεντέτο.

Ο 32χρονος Αργεντινός φορ έχασε πέναλτι στο 32' και το τελικό σκορ της κανονικής διάρκειας ήταν 0-0, όσο και του πρώτου αγώνα. Οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι. Εκεί και πάλι ο Μπενεντέτο ήταν ο μοιραίος παίκτης με μια απελπιστικά άστοχη εκτέλεση, η οποία χάρισε την πρόκριση στους Βραζιλιάνους.

Τότε ξεκίνησε και το "πανηγύρι" της Κορίνθιας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αρχικά οι Βραζιλιάνοι θυμήθηκαν ένα σύνθημα των Αργεντίνων στο Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία και το τροποποίησαν για τις δικές τους ανάγκες. "Μπόκα, πες μου πώς είναι, να έχεις τον μπαμπά σου στο σπίτι".

Ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί και το πείραγμα συνεχίστηκε προς τον Μπενεντέτο, καθώς οι Βραζιλιάνοι του "έβγαλαν" κάρτα φιλάθλου της Κορίνθιανς και του έγραψαν "ευχαριστώ" στα ισπανικά.

TAGS VIRAL COPA LIBERTADORES ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ