ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Copa Africa: Οι εντυπωσιακές αποκρούσεις του... αριστερού μπακ, Αλχαντούρ, με το Καμερούν

Copa Africa: Οι εντυπωσιακές αποκρούσεις του... αριστερού μπακ, Αλχαντούρ, με το Καμερούν

Ο αριστερός φουλ μπακ της Αζαξιό, Αλχαντούρ, αναγκάστηκε να παίξει τέρμα για τις Κομόρες στον αγώνα με το Καμερούν και έκανε ορισμένες εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής πανηγύρισε το Καμερούν, το οποίο νίκησε 2-1 τις Κομόρες, οι οποίες έκαναν ηρωική προσπάθεια. Μάλιστα, αναγκάστηκαν να βάλουν τερματοφύλακα τον αριστερό τους μπακ, Αλχαντούρ, ο οποίος αγωνίζεται στην Αζαξιό. Οι υπόλοιποι πορτιέρε ήταν... off, επομένως έβαλαν κολλητική ταινία στη φανέλα του και κάθισε κάτω από τα γκολπόστ, πραγματοποιώντας πάντως ορισμένες εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Φυσικά, τίποτα απ' όλα αυτά δεν έχει σημασία, μπροστά στο χάος που προκλήθηκε στο Στάδιο Όλεμπε, όπου σύμφωνα με ΜΜΕ της διοργανώτριας χώρας υπήρξαν νεκροί και σοβαρά τραυματίες εξαιτίας ταραχών που δημιουργήθηκαν στο γήπεδο. Όπως αναφέρει το LSI Africa, έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, χωρίς να επιβεβαιώνεται ο αριθμός, ενώ οι βαριά τραυματίες που φέρεται να ξεπερνούν τους 20, ξανά χωρίς επιβεβαίωση, μεταφέρθηκαν στο κοντινό νοσοκομείο Μεσασί.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ