CONFERENCE LEAGUE

Conference League: Η Λέφσκι Σόφιας ζητά επανάληψη της ρεβάνς με τη Χάμρουν Σπάρτανς

Conference League: Η Λέφσκι Σόφιας ζητά επανάληψη της ρεβάνς με τη Χάμρουν Σπάρτανς
PRINT SCREEN

Η Λέφσκι Σόφιας προχώρησε σε καταγγελία κατά του κύρους της ρεβάνς με τη Χαμρούν Σπάρτανς και ζητά επανάληψη του αγώνα. Οι Βούλγαροι "διέγνωσαν" μια παράβαση που έκαναν οι Μαλτέζοι την ώρα της σέντρας στο γκολ της ισοφάρισης (1-1).

Η Χάμρουν Σπάρτανς είναι μια από τις εκπλήξεις των προκριματικών του Conference League, καθώς κατάφερε να φτάσει μέχρι τα playoffs της διοργάνωσης, αποκλείοντας τη Λέφσκι Σόφιας στον τρίτο προκριματικό γύρο και να διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ωστόσο οι Βούλγαροι, οι οποίοι είχαν αποκλείσει τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο, κατέθεσαν ένσταση κατά του κύριους του αγώνα στην UEFA. Ο λόγος είναι γιατί οι Μαλτέζοι έκαναν παράβαση στη σέντρα, αφού είχαν δεχθεί γκολ στο 90+1'.

Την ώρα που ο παίκτης της Χάμρουν Σπάρτανς έδινε συνέχεια στο παιχνίδι στη μεσαία γραμμή, ένας συμπαίκτης του είχε μπει ήδη στο μισό της Λέφσκι, κάτι που βάσει κανονισμών απαγορεύεται. Λίγες στιγμές μετά η Χάμρουν Σπάρτανς πέτυχε γκολ και έστειλε το ματς στην παράταση.

Φωτογραφία από την παράβαση που κατήγγειλε η Λέφσκι στην UEFA:

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ