ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

Βιδάλ: "Ο Κριστιάνο είναι εξυπνάκιας, δεν υπάρχει για μένα"

Real Madrid's Cristiano Ronaldo fights for the ball against Bayern's Arturo Vidal during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between FC Bayern Munich and Real Madrid, in Munich, Germany, Wednesday, April 12, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo fights for the ball against Bayern's Arturo Vidal during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between FC Bayern Munich and Real Madrid, in Munich, Germany, Wednesday, April 12, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Αρτούρο Βιδάλ εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Κριστιάνο Ρονάλντο "ανεβάζοντας το θερμόμετρο" λίγες ώρες πριν τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, ανάμεσα σε Χιλή και Πορτογαλία.

Οι εθνικές Χιλής και Πορτογαλίας συγκρούονται στο Καζάν (28/6, 21:00) για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, αλλά η "μάχη" ξεκίνησε λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη της αναμέτρησης.

Με δηλώσεις του στην "Daily Mail" ο Αρτούρο Βιδάλ εξαπέλυσε επίθεση στον Κριστιάνο Ρονάλντο χαρακτηρίζοντάς τον ως "εξυπνάκια", ενώ παράλληλα εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η "ρόχα" θα περάσει τη "σελεσάο" ("είπα στον Κίμιχ ότι θα συναντηθούμε στον τελικό") και θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία στον τελικό της Αγίας Πετρούπολης (2/7, 21:00)

"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι εξυπνάκιας. Δεν υπάρχει για μένα. Το είπα και στον συμπαίκτη μου στην Μπάγερν Μονάχου, Τζόσουα Κίμιχ, ότι θα συναντηθούμε στον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών", υποστήριξε ο Αρτούρο Βιδάλ με την κόντρα του με τον Πορτογάλο να κρατά από την αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Ρεάλ για το Champions League και τα παράπονα των Βαυαρών από τη διαιτησία.

Photo credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ