ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

Τελικός Confederations Cup: Σε ρόλο… Αργεντινής η Χιλή απέναντι στη Γερμανία

=Germany players celebrate after scoring their third goal during the Confederations Cup, semifinal soccer match between Germany and Mexico, at the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Thursday, June 29, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
=Germany players celebrate after scoring their third goal during the Confederations Cup, semifinal soccer match between Germany and Mexico, at the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Thursday, June 29, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP

Γερμανία και Χιλή διεκδικούν το τρόπαιο στον τελικό του Confederations Cup και το Stoiximan.gr προσφέρει, μεταξύ άλλων, όλους τους πιθανούς τρόπους κατάκτησης του τροπαίου από τα "πάντσερ"!

Μπορεί το φετινό καλοκαίρι να μην είναι γεμάτο πλούσια ποδοσφαιρική δράση, αφού δεν υπάρχει ούτε Ευρωπαϊκό, ούτε Παγκόσμιο Κύπελλο να κρατά "ζεστό" το ενδιαφέρον των φιλάθλων, αλλά τη θέση αυτή έχει πάρει άτυπα το Confederations Cup 2017.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση μπορεί να μην συγκεντρώνει το τεράστιο ενδιαφέρον των προαναφερθέντων, αλλά μας έχει δώσει μερικά εντυπωσιακά σε εξέλιξη και θέαμα παιχνίδια μέχρι τώρα, επεκτείνοντας την ποδοσφαιρική χρονιά μέχρι και τις αρχές Ιουλίου.

Στον τελικό του "Κυπέλλου Συνομοσπονδιών", όπως είναι γνωστός, έχουν φτάσει η εντυπωσιακή σε όλες διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια Χιλή, με την Πρωταθλήτρια κόσμου Γερμανία, η οποία μπορεί να κατεβαίνει με "πειραματικές" ενδεκάδες στον αγωνιστικό χώρο, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να φτάσει σε έναν ακόμα τελικό.

Η Χιλή διεκδικεί το τρόπαιο της Κυριακής (02/07, 21:00) αφού απέκλεισε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία του Κριστιάνο Ροναλντο στα πέναλτι, όπου ο άσσος της Μάντσεστερ Σίτι, Κλαούντιο Μπράβο απέκρουσε τρία πέναλτι κατά σειρά, δίνοντας την πρόκριση στη χώρα του.

Μάλιστα, παρά την εξαιρετική αυτή επίδοση του Χιλιανού τερματοφύλακα, το Stoiximan.gr δίνει ως ουτσάιντερ την πιθανότητα να διατηρήσει η Χιλή ανέπαφη την εστία της.

Από την άλλη, η Γερμανία ήταν, ως συνήθως, καταιγιστική στον ημιτελικό της Πέμπτης, αφού "διέλυσε" τους Κεντροαμερικάνους του Μεξικό με 4-1, με τα δυο γκολ στο 1ο δεκάλεπτο του μέσου της Σάλκε, Λέον Γκορέτσκα.

Οι Γερμανοί θέλουν να κατακτήσουν και αυτή τη διοργάνωση μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο εναντίον της Αργεντινής και το Stoiximan.gr προσφέρει, μεταξύ άλλων, όλους τους πιθανούς τρόπους κατάκτησης του τροπαίου από τα Πάντσερ.

Για τον τελικό του "Κυπέλλου Συνομοσπονδιών" προσφέρονται περισσότερες από 150 στοιχηματικές επιλογές, μαζί με ειδικά στοιχήματα αλλά και 0% γκανιότα (στην Αγορά Νικητής Αγώνα, πριν την έναρξη του παιχνιδιού)!

Photo credits: (AP Photo/Thanassis Stavrakis)

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ