ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

Οι καλύτεροι του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών

Οι καλύτεροι του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών

Τους καλύτερους παίκτες του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών ανακοίνωσε η FIFA, λίγο μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης. Διαβάστε ποιοι κατέκτησαν τη χρυσή μπάλα, το χρυσό παπούτσι, αλλά και τα χρυσά γάντια του τουρνουά.

Η Βραζιλία είναι η μεγάλη νικήτρια του Κυπέλλου Συνομοσποδιών, μιας και με ωραίο ποδόσφαιρο κέρδισε και την Ισπανία στον τελικό με 3-0. Οι Βραζιλιάνοι, ήταν οι καλύτερη ομάδα καθ' όλη τη διάρκεια του τουρνουά, προσφέροντας στον κόσμο που κατέκλεισε τα γήπεδα, γκολ αλλά και θέαμα.

Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, λίγο μετά τη λήξη του Κυπέλλου, ανακοίνωσε τους παίκτες που κατέκτησαν τα βραβεία της διοργάνωσης.

Ως καλύτερος παίκτης ψηφίστηκε ο Νεϊμάρ, κατακτώντας τη χρυσή μπάλα του τουρνουά. Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος θα αγωνίζεται πλέον με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα, πέτυχε 4 γκολ, 1 λιγότερο από τους Φρεντ και Τόρες, ωστόσο ήταν ο ηγέτης της Βραζιλίας, μέχρι την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Το χρυσό παπούτσι κατέκτησε ο Φερνάντο Τόρες, με 5 γκολ στη διοργάνωση. Ο Ισπανός είχε τον ίδιο αριθμό γκολ με τον Φρεντ της Βραζιλίας, ωστόσο είχε λιγότερο χρόνο συμμετοχής από τον Βραζιλιάνο.

Τα χρυσά γάντια, για τον καλύτερο τερματοφύλακα του τουρνουά, παρέλαβε ο Ζούλιο Σέζαρ της Βραζιλίας, ο οποίος με τις επεμβάσεις του, κράτησε το μηδέν, πολλές φορές για την ομάδα του.

Τέλος, συνολικά στη διοργάνωση είδαμε 68 γκολ, δηλαδή 4.25 ανά παιχνίδι κατά μέσο όρο, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για ένα Μουντιάλ πλούσιο σε γκολ και θέαμα, την επόμενη χρονιά.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ