ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

Μπουφόν: "Τιμήσαμε τη φανέλα"

Μπουφόν: "Τιμήσαμε τη φανέλα"

Ο ήρωας της Ιταλίας στον μικρό τελικό του Συνομοσπονδιών, Τζανλουίτζι Μπουφόν, τόνισε στις δηλώσεις του για την... χαρά που έδωσε καθυστερημένα στους συμπαίκτες του. Αποθέωση στο Twitter για τον καπιτάνο.

Στον ημιτελικό με την Ισπανία δεν μπόρεσε να βγει νικητής σε κάποια από τις 7 συνολικά φορές που ήρθε αντιμέτωπος με παίκτη της "φούρια ρόχα" στη διαδικασία των πέναλτι, όμως στον αγώνα με την Ουρουγουάη "έδωσε απαντήσεις"...

Ο Τζίτζι Μπουφόν "είπε" όχι στους Φορλάν, Κάσερες και Γκαργκάνο αποκρούοντας τα τρία από τέσσερα πέναλτι που χτήπησαν οι Λατινοαμερικανοί στο φινάλε και χάρισε στη "σκουάντρα ατζούρα" την 3η θέση στο Συνομοσπονδιών, που είναι και η υψηλότερη στην ιστορία της στη διοργάνωση.

Μπουφόν: "Τιμήσαμε τη φανέλα"

"Υπάρχει υπερηφάνεια, τα πράγματα θα ήταν ακόμα δυσκολότερα για μας αν δεν είχαμε χαρακτήρα.

Δυσκολευτήκαμε κατά τη διάρκεια του ματς όμως παλέψαμε ως το τέλος και βλέποντας πως εναντίον της Ισπανίας δεν μπόρεσα να δώσω χαρά στους συμπαίκτες μου, το έκανα σήμερα αν και λίγο καθυστερημένα", τόνισε μετά το ματς ο αρχηγός της "σκουάντρα ατζούρα", και πρόσθεσε:

Μπουφόν: "Τιμήσαμε τη φανέλα"

"Θα ήταν απογοητευτικό αν δεν νικούσαμε, καθώς ήταν σκληρό να παίξουμε μετά από δύο ημέρες μέσα στη ζέστη. Είχαμε πάντως το σωστό πνεύμα και για μία ακόμα φορά τιμήσαμε τη φανέλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

Μπουφόν: "Τιμήσαμε τη φανέλα"

Φυσικά, η επιβλητική παρουσία του Μπουφόν στη διαδικασία των πέναλτι έγινε θέμα στο Twitter, με την επίσημη Γιουβέντους αλλά και αρκετούς άσους του ποδοσφαίρου να εγκωμιάζουν τον 35χρονο πορτιέρε.

Δείτε μερικά σχόλια για τον αρχηγό της Γιουβέντους και της Εθνικής Ιταλίας...

Γιουβέντους: "Ο σούπερ αρχηγός Τζανλουίτζι Μπουφόν έπιασε τρία πέναλτι στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών"!

Μάριο Μπαλοτέλι: "Τζίτζι Μπουφόν! Σούπερμαν! Ναι! Άξιοι άνδρες"

Στέφανο Σορεντίνο: "Μεγάλη Ιταλία!!! Εξαιρετική η 3η θέση!!! Ο Μπουφόν πάντα Νο 1..."

Στέφανος Καπίνο: "Τεράστιε Μπουφόν!!"

Ινιάτσιο Αμπάτε: "Μεγάλοι παίκτες!!! Μεγάλος Τζανλουίτζι Μπουφόν νούμερο 1!!!!"

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ