ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

Χρυσή Μπάλα: Υπέρ του Λεβαντόβσκι για την κατάκτηση του τροπαίου ο Τότι

Ο Φραντσέσκο Τότι στην κλήρωση για το Champions League το 2017
Ο Φραντσέσκο Τότι στην κλήρωση για το Champions League το 2017 © 2017 CLAUDE PARIS / AP IMAGES

Την επιθυμία του να δει τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι να κατακτάει τη Χρυσή Μπάλα για το 2021 και όχι κάποιος εκ των Λιονέλ Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο που κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια στο θεσμό, εξέφρασε ο άλλοτε καπιτάνο της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι.

Η ώρα για την ανάδειξη του νέου κατόχου της Χρυσής Μπάλας πλησιάζει και η αγωνία κορυφώνεται όπως είναι φυσιολογικά, με μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου να ερίζουν για τον τίτλο του καλύτερου και τα προγνωστικά να δίνουν και να παίρνουν.

Σύμφωνα με τις περισσότερες εκτιμήσεις, το φημισμένο βραβείο θα φτάσει στα χέρια του Λιονέλ Μέσι, για να κάνει επτά τις Χρυσές Μπάλες στην τεράστια συλλογή του, με τον Φραντσέσκο Τότι να υποστηρίζει από την πλευρά του μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην καταλανική "Sport" πως εκείνος θα επέλεγε τον Λεβαντόβσκι για νικητή του τροπαίου.

"Ας πούμε ότι έχουμε συνηθίσει να απονέμουν το τρόπαιο σε κάποιον μεταξύ του Μέσι ή του Ρονάλντο. Φέτος όμως θα το έδινα στον Λεβαντόβσκι", δήλωσε ο Τότι, με τον παλαίμαχο άσο της Ρόμα να έχει στο μυαλό του μεταξύ άλλων και την "αδικία' που υπέστη ο Πολωνός φορ της Μπάγερν, όταν ήταν φαβορί για το τρόπαιο το 2020 αλλά δεν έγινε απονομή λόγω κορονοϊού.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ