ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

Χρυσή Μπάλα: Στις 30 Οκτωβρίου 2023 η βράβευση των κορυφαίων

Ο Καρίμ Μπενζεμά με τη Χρυσή Μπάλα
Ο Καρίμ Μπενζεμά με τη Χρυσή Μπάλα PRINT SCREEN

Η αντίστροφη μέτρηση για την παράδοση των νέων βραβείων της Χρυσής Μπάλας άρχισε, με το France Football να ανακοινώνει την Παρασκευή (09/06) πως η σχετική τελετή για την ανάδειξη των κορυφαίων της χρονιάς θα λάβει χώρα στις 30 Οκτωβρίου.

Ποιοι θα είναι οι διάδοχοι των Καρίμ Μπενζεμά και Αλέξια Πουτέγιας για τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της χρονιάς για το 2023; Η απάντηση θα δοθεί στις 30 Οκτωβρίου στο "Théâtre du Châtelet" του Παρισιού, με το France Football να γνωστοποιεί πως τότε θα λάβει χώρα η τελετή απονομής για την Χρυσή Μπάλα.

Τα ονόματα των 30 υποψηφίων για τη Χρυσή Μπάλα στους άνδρες και των 20 υποψηφίων για τη Χρυσή Μπάλας στις γυναίκες, θα γίνουν γνωστά στις 6 Σεπτεμβρίου, ενώ αξίζει να σημειωθει πως πέρα από το βραβείο για τον κορυφαίο παίκτη και την κορυφαία παίκτρια της χρονιάς, θα δοθούν και άλλα βραβεία.

Πρόκειται για το Kopa Trophy που απονέμεται στον καλύτερο νεαρό παίκτη της σεζόν (ηλικίας κάτω των 21 ετών) και το Yachine Trophy για τον καλύτερο κίπερ, ενώ υπάρχει και το Socrates Award (οι υποψηφιότητες θα γίνουν γνωστές στις 7 Ιουλίου) που δίνεται σε ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν σε έργα κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

TAGS ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ