ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

Χρυσή Μπάλα: Ο Ρονάλντο δεν θα πάει στην απονομή, βρίσκεται εκτός της πρώτης τριάδας σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην απονομή της Χρυσής Μπάλας στη Ζυρίχη το 2014
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην απονομή της Χρυσής Μπάλας στη Ζυρίχη το 2014 © 2014 MICHAEL PROBST / AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα δώσει το παρών το βράδυ της Δευτέρας (29/11) στην τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας, με τα Μέσα από την Πορτογαλία να αναφέρουν πως ο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι εκτός της πρώτης τριάδας.

Λίγες ώρες έμειναν για την τελετή απονομής των ιστορικών βραβείων το βράδυ της Δευτέρας (29/11, 21:30) που θα λάβει χώρα στο Τεάτρ ντι Σατελέ στο Παρίσι. Ο Λιονέλ Μέσι είναι το φαβορί, με τα προγνωστικά να τον θέλουν να γίνεται κάτοχος της Χρυσής Μπάλας για έβδομη φορά στην καριέρα του, έπειτα από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα και του Copa America με την εθνική Αργεντινής.

Μάλιστα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με τα Μέσα στην Πορτογαλία δεν θα παρευρεθεί στο γκαλά, ενώ αναμένεται να μην βρίσκεται στην πρώτη τριάδα του France Football για πρώτη φορά από το 2007.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ