ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

Χρυσή Μπάλα: Ο Λεβαντόβσκι έλαβε το καινούριο βραβείο του καλύτερου επιθετικού του 2021

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην απονομή του βραβείου για τον καλύτερο επιθετικό του 2021
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην απονομή του βραβείου για τον καλύτερο επιθετικό του 2021 © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, υποψήφιος για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, πήρε το καινούριο βραβείο για τον καλύτερο επιθετικό του 2021.

Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας, το France Football ανακοίνωσε πως θα δοθούν δύο ακόμη νέα βραβεία, της ομάδας της χρονιάς και του καλύτερου σκόρερ του 2021.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, που είναι υποψήφιος για την κατάκτηση του ιστορικού βραβείου, τιμήθηκε ως ο κορυφαίος επιθετικός της περασμένης σεζόν, καθώς σε 40 συμμετοχές που κατέγραψε με τη φανέλα της Μπάγερν σκόραρε 48 γκολ, ενώ μοίρασε και εννέα ασίστ.

"Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι εδώ και κέρδισα αυτό το βραβείο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, και ολόκληρο το τεχνικό επιτελείο. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ πηγαίνει στην οικογένειά μου", δήλωσε ο Πολωνός σταρ, αφού παρέλαβε το βραβείο.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ