ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χριστοβασίλης: "Ο διαιτητής πήρε την απόφαση χωρίς να τσεκάρει τον αγωνιστικό χώρο"

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης πριν το παιχνίδι ΠΑΣ - Παναθηναϊκός
Ο Γιώργος Χριστοβασίλης πριν το παιχνίδι ΠΑΣ - Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, υποστήριξε σε δηλώσεις του πως ο διαιτητής πήρε την απόφαση του χωρίς να τσεκάρει αν κυλάει η μπάλα στον αγωνιστικό χώρο και τόνισε πως η ομάδα του έχει δώσει ματς σε δυσκολότερες συνθήκες. (VIDEO)

Το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας αναβλήθηκε με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας των Ιωαννίνων, Γιώργο Χριστοβασίλη, να τονίζει πως ο διαιτητής του αγώνα πήρε μια απόφαση χωρίς να τσεκάρει με μπάλα τον αγωνιστικό χώρο ενώ σημείωσε πως η ομάδα του έχει δώσει ματς και με χειρότερες συνθήκες στα Γιάννινα.

Επίσης έριξε ευθύνες και στην ΕΠΟ για τη μη αλλαγή έδρας αφού υπήρχε και η σύμφωνη γνώμη του Παναθηναϊκού. Χαρακτηριστικά είπε: "Δεν είναι σε χειρότερη κατάσταση απ' ότι σε προηγούμενα ματς που έχουμε δώσει εδώ. Και ο διαιτητής πήρε μια απόφαση χωρίς να βγει στο γήπεδο, το τι θα συμβεί μετά από μια ώρα είναι άλλο. Δεν το γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή. Δεν προλαβαίνει το γήπεδο να στεγνώσει το υπέδαφος όταν για ώρες βρέχει ασταμάτητα".

Και συνέχισε: "Δεν μας άκουσε η ΕΠΟ, μας βάζει να παίξουμε με τον αντίπαλο με μια άλλη σύνθεση και θα μας βάλει σε μια εβδομάδα που θα παίζεται η κατηγορία για εμάς. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα αλλά ο αντίπαλος μας δεν μπορεί να κάνει το παιχνίδι αύριο".

Για το αν είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για αλλαγή της έδρας: "Σε αρχική φάση ναι, τη μέρα της κλήρωσης ναι. Η άρνηση ερχόταν από την ΕΠΟ την ίδια".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ