ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χριστοδουλόπουλος: "Ντρέπομαι για την εμφάνιση μας, πρέπει να ξυπνήσουμε"

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σε αγώνα του Ατρόμητου με τον Απόλλωνα
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σε αγώνα του Ατρόμητου με τον Απόλλωνα EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μετά την ήττα από τον Άρη με 3-0 έκανε λόγο για ντροπιαστική εμφάνιση και παίκτες που δεν είχαν κίνητρο.

Για ντροπιαστική εμφάνιση του Ατρόμητου έκανε λόγο μετά την ήττα από τον Άρη με 3-0 ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο διεθνής επιθετικός μίλησε με σκληρά λόγια και τόνισε πως δεν ξέρει τι πρέπει να γίνει από εδώ και στο εξής για να αλλάξει η εικόνα των παικτών της ομάδας του Περιστερίου:

"Δεν άκουσα τι είπαν. Αλλά ακόμα και τώρα που το ακούω, τι θα έχω εγώ; Διαφορετική άποψη; Δε βλέπουμε τι γίνεται; Και σα να λείπει το κίνητρο είναι, και η εμφάνιση είναι ντροπιαστική. Κάποια στιγμή πρέπει να ξυπνήσουμε, να κοιταχτούμε στον καθρέφτη. Έχουμε αλλάξει προπονητή, έχουμε έναν προπονητή που δουλεύει σωστά και μας λέει ωραία πράγματα, και μπαίνουμε και παίζουμε πάλι έτσι, κάνουμε πάλι τα ίδια λάθη. Άκουσα τον Ούμπιδες στο τέλος που είπε να φύγουμε τουλάχιστον εμείς, οι παλιοί. Εμείς κάναμε και την καριέρα μας. Τα νέα τα παιδιά; Δεν είναι κάτι "πολεμικό" για τα αποδυτήρια μας αυτό που λέω. Κάποια στιγμή πρέπει να τα πούμε, πρέπει να ξυπνήσουμε. Εγώ ντρέπομαι".

Για το τι δεν πήγε καλά σήμερα για τον Ατρόμητο:
"Και τι να πήγε καλά; Πήγε τίποτα καλά; Όλη την εβδομάδα δουλεύουμε να φτάσουμε έξω από την περιοχή και εκεί να δείξουμε την ποιότητα μας, να αλλάξουμε ρυθμό, και πάλι κάνουμε τα ίδια λάθη. 'Έχω ένα backround από πίσω που με κάνει να ντρέπομαι με τέτοιες εμφανίσεις".

Για το πώς θα πορευτεί πλέον ο Ατρόμητος:
"
Ο καθένας για τον εαυτό του. Τι να πω; Να βγαίνουμε τουλάχιστον με ψηλά το κεφάλι από το γήπεδο. Τι να πω;"

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ