ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Χουάνκαρ στο SPORT24: "Τα περσινά playoffs ήταν σκ@τ@, θέλουμε πολύ το τρόπαιο στον τελικό"

Ο Χουανκάρ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Χουανκάρ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI SPORTS

Ο Ισπανός ακραίος αμυντικός του Παναθηναϊκού, Χουάνκαρ, μίλησε στο SPORT24, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα περσινά playoffs που δεν πήγαν καλά για το τριφύλλι, αλλά και τον μεγάλο στόχο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ξανά ασίστ, ξανά όμως και... γκολ. Ο Χουάνκαρ ανέλαβε και ρόλο "εκτελεστή" στα εφετινά playoffs και μετά το υπέροχο γκολ που σημείωσε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, βρήκε δίκτυα και στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη σειρά, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα, στο βράδυ που οι "πράσινοι" επέστρεψαν και μαθηματικά στην Ευρώπη.

Ο Ισπανός μπακ, μίλησε στο SPORT24, έκανε έναν πρώτο απολογισμό της σεζόν για το "τριφύλλι" και την αξία που έχει η έξοδος στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, ενώ αναφέρθηκε και στον μεγάλο στόχο που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός το Σάββατο (21/5): Το Κύπελλο στον τελικό με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Χουάνκαρ αναφέρθηκε επίσης με... σκληρή γλώσσα για την περσινή αποκαρδιωτική πορεία του Παναθηναϊκού στα playoffs, ενώ τόνισε για άλλη μία φορά πως θέλει να παραμείνει "πράσινος" και μετά το καλοκαίρι.

"Είναι αλήθεια πως ήταν μία δύσκολη σεζόν για όλους μας, γιατί περάσαμε διάφορες φάσεις και καταστάσεις σαν ομάδα κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Με καλές κι άσχημες στιγμές, αλλά στο τέλος πετύχαμε τον ένα στόχο που είχαμε βάλει στις αρχές της σεζόν και νομίζω πως όλο αυτό είναι πολύ σημαντικό για όλο το κλαμπ, για τους φιλάθλους μας, για τους παίκτες και για όλη την πόλη", τόνισε αρχικά ο Χουάνκαρ και πρόσθεσε:

"Δεν είναι μόνο η εικόνα μας στα playoffs. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, κρατήσαμε την ίδια γραμμή στα περισσότερα παιχνίδια και νομίζω πως αυτό ήταν το ‘κλειδί’ για όλα. Για να φτάσουμε να παίζουμε έτσι και να κάνουμε αυτό το σερί, με πολλές μεγάλες νίκες στα playoffs.

Αν το συγκρίνεις όλο αυτό με τα playoffs της περσινής σεζόν... Συγνώμη που θα χρησιμοποιήσω μία άσχημη λέξη, αλλά το περσινό ήταν σκ...α. Αντίθετα αυτή η χρονιά ήταν πολύ καλή και είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι για το ποδόσφαιρο που έχουμε παίξει. Αλλά τώρα θέλουμε να πάρουμε και τη 2η θέση και βεβαίως, να νικήσουμε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας".

Είναι όμως πλέον όλοι έτοιμοι πνευματικά για τον τελικό και τη διεκδίκηση του πρώτου τίτλου για την ομάδα μετά από 8 χρόνια; Ισπανός μπακ δηλώνει απόλυτα σίγουρος: "Ναι, είμαστε έτοιμοι... Όταν παίζεις καλά σαν ομάδα κι όταν παίρνεις αποτελέσματα, είναι σημαντικό για την εμπιστοσύνη σου. Είμαστε πολύ καλή ομάδα. Είμαστε ο πιο δύσκολος αντίπαλος για τον καθένα κι αυτό τέλος της ημέρας είναι πολύ σημαντικό. Όπως είπα, θέλουμε πολύ αυτό το τρόπαιο.".

Για φινάλε η ερώτηση του... ενός εκατομμυρίου: Θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό; "Όλοι ξέρουν πως θέλω να μείνω εδώ, αλλά θα δούμε. Ο πρώτος στόχος μου είναι να κερδίσουμε το Κύπελλο και την επόμενη μέρα θα τα δούμε όλα.".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ