ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χουάνκαρ: "Να σταματήσουμε να δεχόμαστε γκολ και μάλιστα πάρα πολύ νωρίς"

Ο Χουάνκαρ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Χουάνκαρ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού INTIME SPORTS

Ο Χουάνκαρ στάθηκε στην ανάγκη να αλλάξει και μάλιστα γρήγορα ο Παναθηναϊκός την εικόνα του τονίζοντας πως πρέπει να σταματήσουν οι πράσινοι να δέχονται γκολ νωρίς στα ματς τους.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από τον Άρη και όπως ήταν απόλυτα φυσιολογικό οι πράσινοι δεν ήταν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε μετά το ματς ο Χουάνκαρ. Ο Ισπανός μπακ στάθηκε στην ανάγκη να αλλάξει και μάλιστα γρήγορα ο Παναθηναϊκός την εικόνα του τονίζοντας πως πρέπει να σταματήσουν οι πράσινοι να δέχονται γκολ νωρίς στα ματς τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός αμυντικός στην κάμερα της Nova:

Για τον αγώνα με τον Άρη:Νομίζω ότι η ομάδα ξεκίνησε καλά, αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ πολύ νωρίς στην αντεπίθεση. Από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε να κάνουμε τα πράγματα καλά”.

Για το πως μπορεί να διορθώσει ο Παναθηναϊκός το γεγονός ότι δέχεται νωρίς γκολ στα παιχνίδια του: Είναι καταστάσεις οι οποίες συμβαίνουν, πράγματι θα πρέπει να μπορούμε να ανατρέπουμε αυτές τις καταστάσεις. Είναι το δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στο οποίο έχουμε αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να παίξουμε και να αποδείξουμε πως η ομάδα μπορεί να τα πάει πολύ πολύ καλύτερα. Αυτό το οποίο είναι σημαντικό είναι να δουλέψουμε και να δείξουμε παιχνίδι το παιχνίδι πως ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα”.

Για το αν πιστεύει πως θα βελτιωθεί η εικόνα του Παναθηναϊκού και θα μπορεί να παίρνει νίκες εκτός έδρας: Θέλω και ελπίζω πως ναι. Δεν υπάρχει χρόνος, πρέπει να δημιουργήσουμε αυτή την αλλαγή και γρήγορα. Να σταματήσουμε να δεχόμαστε γκολ και μάλιστα πάρα πολύ νωρίς ώστε να μπορούμε να προχωρήσουμε”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ