ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χουάνκαρ: "Ήμασταν καλύτεροι αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο"

Ο Χουάνκαρ σε φάση από την αναμέτρηση ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | 5 Δεκεμβρίου 2021
Ο Χουάνκαρ σε φάση από την αναμέτρηση ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | 5 Δεκεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Ο Χουάνκαρ στις δηλώσεις του με το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στάθηκε στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 1-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με τον Χουάνκαρ να τονίζει με τη λήξη της αναμέτρησης πως οι πράσινοι ήταν καλύτεροι αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Ισπανός σημείωσε βέβαια πως έτσι είναι το ποδόσφαιρο και δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα.

Ποιες είναι οι σκέψεις σας σε ένα ματς που ο Παναθηναϊκός έχει την πρωτοβουλία και φεύγει ηττημένος;

"Το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Όντως ήμασταν καλύτεροι, είχαμε ευκαιρίες, αλλά φεύγουμε έχοντας χάσει τους τρεις βαθμούς τους οποίους θεωρώ πως δεν κέρδισε σωστά η ΑΕΚ".

Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες σας πάει ψυχολογικά πίσω αυτή ή ήττα, όπως θα σας πήγαινε αρκετά μπροστά μια ενδεχόμενη νίκη ή το αφήνετε πίσω σας;

"Πιστεύω πως όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί και σε κάθε ματς παίζουμε για τη νίκη. Τον συγκεκριμένο αγώνα δεν καταφέραμε να τον κερδίσουμε, ο δρόμος είναι μακρύς και θα κάνουμε το παν για να έχουμε τον Παναθηναϊκό όσο το δυνατόν ψηλότερα".

Ποιο είναι το θετικό πράγμα που κρατάς από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση;

"Το θετικό είναι πως ήμασταν καλύτεροι και είχαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια την κατοχή της μπάλας. Τώρα το Σάββατο αντιμετωπίσουμε άλλη ομάδα και πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ