ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χουάνγκ: "Γνώρισα πολλή αγάπη στον Ολυμπιακό, θέλω να παίζω σε υψηλό επίπεδο"

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Ο Ίνμπομ Χουάνγκ στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ με δηλώσεις του σε μέσο της πατρίδας του αναφέρθηκε στην αγάπη με την οποία τον περιέβαλαν όλοι στον Ολυμπιακό αλλά και στο πόσα πράγματα έμαθε μέσα από τη φετινή σεζόν.

Η Νότια Κορέα έχει και αυτή υποχρεώσεις μέσα στον Ιούνιο καθώς θα αντιμετωπίσει το Περού και το Ελ Σαλβαδόρ σε φιλικά παιχνίδια. Ανάμεσα στις κλήσεις του Γιούργκεν Κλίνσμαν βρίσκεται για μια ακόμη φορά ο μέσος του Ολυμπιακού, Ινμπόμ Χουάνγκ ο οποίος έκανε και δηλώσεις σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και συγκεκριμένα στο www.sports.donga.com.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε τόσο στους "ερυθρόλευκους" και τη σεζόν που πέρασε, που ήταν τεράστια λόγω και του Μουντιάλ όσο και στις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας ενώ κλήθηκε να απαντήσει και σε μεταγραφικά σενάρια που υπάρχουν κάθε καλοκαίρι.

""Ήταν μια σεζόν αρκετά μεγάλη στην οποία έμαθα πολλά, ξεκινώντας από τη φροντίδα του σώματός μου. Επίσης γνώρισα πολλή αγάπη στον Ολυμπιακό. Είμαι έτοιμος να παίξω οπουδήποτε, αν υπάρχει ευκαιρία, αλλά νομίζω ότι πρέπει να παίξω ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου όπου κι αν βρίσκομαι".

Σε ερώτηση για τη Νότια Κορέα και τις υποχρεώσεις της αλλά και τη νέα προοπτική που υπάρχει με τον Γιούργκεν Κλίσμαν στον πάγκο ο Χουάνγκ είπε:

"Στον δεύτερο αγώνα τον Μάρτιο, ήμουν τόσο επιθετικός που αναρωτιόμουν αν ήταν εντάξει, και μήπως έπαιξα αρκετά μπροστά, αλλά ήταν μια πραγματικά διασκεδαστική εμπειρία για μένα που προτιμώ το επιθετικό παιχνίδι. Η ισορροπία και η λεπτομέρεια θα προστεθούν καθώς θα συνεργαζόμαστε σταθερά, πιστεύουμε ότι θα γινόμαστε πιο δυνατοί από ματς σε ματς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ