SPORTS & GOSSIP

Χώρισαν Μπρούνο Τσιρίλο και Έλενα Ασημακοπούλου μετά από 12 χρόνια γάμου

Ο Μπρούνο Τσιρίλο με την Έλενα Ασημακοπούλου σε έξοδό τους σε νυχτερινό κέντρο
Ο Μπρούνο Τσιρίλο με την Έλενα Ασημακοπούλου σε έξοδό τους σε νυχτερινό κέντρο EUROKINISSI

Την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους πήραν ο Μπρούνο Τσιρίλο και η Έλενα Ασημακοπούλου, με την ηθοποιό έπειτα από 12 χρόνια γάμου να ανακοινώνει στα social media τον χωρισμό τους.

Έπειτα από 12 χρόνια γάμου ο Μπρούνο Τσιρίλο και η Έλενα Ασημακοπούλου αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, με τη γνωστή ηθοποιό να κάνει γνωστή την είδηση του χωρισμού μέσω των social media.

Συγκεκριμένα, όταν ένας φαν τη ρώτησε αν έχει χωρίσει, εκείνη απάντησε: "Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς. Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί. Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας".

Το insta story της Έλενας Ασημακοπούλου, στο οποίο ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Μπρούνο Τσιρίλο
Το insta story της Έλενας Ασημακοπούλου, στο οποίο ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Μπρούνο Τσιρίλο INSTAGRAM / @ELENA_ASIMAKOPOULOU


Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το 2010, ενώ την ίδια χρόνια γεννήθηκε και η κόρη τους, Μαρία-Ροζάρια. Το 2018 παντρεύτηκαν και με θρησκευτικό γάμο.

Ο 45χρονος μετράει αρκετά χρόνια παρουσίας στα ελληνικά γήπεδα, έχοντας φορέσει τις φανέλες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, από την Ένωση πέρασε δύο φορές, με την πρώτη του θητεία να είναι τη διετία 2005-07 και τη δεύτερη τη σεζόν 2013/14.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ