ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Τζιμπούρ, Κοντρέρας, Ιμπαγάσα κόντρα στην Μονπελιέ

Χωρίς Τζιμπούρ, Κοντρέρας, Ιμπαγάσα κόντρα στην Μονπελιέ
INTIME SPORTS

Με τρεις σημαντικές απουσίες θα υποδεχθεί την Μονπελιέ στο "Γ. Καραϊσκάκης" (Τρίτη 6/11, 21:45) ο Ολυμπιακός, αφού Τζιμπούρ, Ιμπαγάσα και Κοντρέρας έμειναν εκτός. Επιστρέφει ο Φουστέρ. Δείτε τους εκλεκτούς του Ζαρντίμ.

Σ' ένα από τα πιο σημαντικά ματς του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν και ίσως το πιο κρίσιμο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν θα έχει στην διάθεσή του τρεις ποδοσφαιριστές κλειδιά.

Ο λόγος για τον Ραφίκ Τζιμπούρ, τον Αριέλ Ιμπαγάσα και τον Πάμπλο Κοντρέρας, που δεν βρίσκονται στην αποστολή των Πειραιώτων λόγω τραυματισμών.

Ο Αλγερινός επιθετικός και το μεγάλο όπλο των "ερυθρολεύκων" στην γραμμή κρούσης συνέχισε να νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο και τέθηκε εκτός πλάνων, κάτι που σημαίνει πως ο Κώστας Μήτρογλου θα πάρει στις πλάτες του το βάρος της επίθεσης.

Από την άλλη, ο Αριέλ Ιμπαγάσα προπονήθηκε κανονικά για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, όμως ήταν αρκετά μεγάλο διάστημα εκτός δράσης και κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ και ο Πάμπλο Κοντρέρας συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, κάνοντας θεραπεία.

Το ευχάριστο για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ ακούει στο όνομα Νταβίδ Φουστέρ, αφού ο Ισπανός έσπασε τα κοντέρ και επέστρεψε στη διάθεση του προπονητή του νωρίτερα από το χρόνο που υπολογιζόταν. Να σας θυμίσουμε πως ο 30χρονος άσος υπέστη θλάση στις 26 Οκτώβρη, οι προβλέψεις μιλούσαν για τρεις εβδομάδες εκτός δράσης, όμως ο Ισπανός τα κατάφερε και είναι στην αποστολή με την Μονπελιέ. Το αν θα παίξει είναι άλλο θέμα, ωστόσο ακόμη και το γεγονός πως θα είναι στον πάγκο είναι άκρως ευχάριστο.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Ζαρντίμ: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Λυκογιάννης, Μασάντο, Ντιακιτέ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ