ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Χωρίς τον βασικό τερματοφύλακά της η Αργεντινή στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Χωρίς τον βασικό τερματοφύλακά της η Αργεντινή στο Παγκόσμιο Κύπελλο
AP PHOTO/GUSTAVO GARELLO

Ο Σέρχιο Ρομέρο τραυματίστηκε στην προπόνηση της εθνικής Αργεντινής και θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, προκαλώντας μεγάλο πρόβλημα στον Χόρχε Σαμπαόλι.

Μεγάλος άτυχος στάθηκε ο Σέρχιο Ρομέρο, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο στις πρώτες προπονήσεις της εθνικής Αργεντινής και θα απουσιάσει από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελούσε βασική επιλογή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του όλα αυτά τα χρόνια, με συνέπεια ο Χόρχε Σαμπαόλι να βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Ο τραυματισμός στο δεξί γόνατο θα τον αφήσει εκτός δράσης για 5-6 εβδομάδες κι έτσι δεν θα είναι σε θέση να προλάβει το μεγαλύτερο μέρος του τουρνουά. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "αλμπισελέστε" είχε αφήσει εκτός 23άδας τον Ναουέλ Γκουσμάν της Τίγκρες, ωστόσο είναι αμφίβολο αν θα τον πάρει τώρα στην αποστολή, αφού ο πατέρας του ποδοσφαιριστή είχε επιτεθεί στον προπονητή για την επιλογή αυτή.

Ο Φράνκο Αρμάνι της Ρίβερ Πλέιτ ή ο Γουίλι Καμπαγέρο της Τσέλσι αναμένεται να διεκδικήσουν τα γάντια του Ρομέρο στη διοργάνωση της Ρωσίας που αρχίζει στις 14 Ιουνίου.

Photo credits: AP Photo/Gustavo Garello

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ