LIGUE 1

Χωρίς οπαδούς για τα δύο εντός έδρας ματς η Λανς λόγω των επεισοδίων με τη Λιλ

Στιγμιότυπο από επεισόδια μεταξύ οπαδών της Λανς και της Λιλ | 17 Σεπτεμβρίου 2021
Στιγμιότυπο από επεισόδια μεταξύ οπαδών της Λανς και της Λιλ | 17 Σεπτεμβρίου 2021 PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ @AHMEEDAMR14 ΣΤΟ TWITTER

Τα επεισόδια που έγιναν στο ντέρμπι με την Λιλ και είχαν αρνητικούς πρωταγωνιστές αρκετούς φανς της Λανς θα στοιχίσουν στους λανσουά, καθώς θα αναγκαστούν να παίξουν για δύο τουλάχιστον εντός έδρας ματς της Ligue 1 χωρίς κόσμο στις εξέδρες.

Η Λανς ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του γαλλικού Βορρά απέναντι στην Λιλ, επικρατώντας 1-0 των πρωταθλητών, όμως το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης πέρασε σε δεύτερη μοίρα για τον περισσότερο κόσμο εξαιτίας των σοβαρών επεισοδίων που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου.

Αιτία η εισβολή εκατοντάδων οπαδών της Λανς στον αγωνιστικο χώρο όπου συνεπλάκησαν με ομολόγους τους της Λιλ, με έξι άτομα να τραυματίζονται συνολικά στη διάρκεια των επεισοδίων που κράτησαν μισή ώρα και να χρειάζεται η παρέμβαση ισχυρών δυνάμεων της αστυνομίας για να μην εκτραχυνθεί ακόμα περισσότερο η κατάσταση.

Ωστόσο, πριν καν συμπληρωθεί ένα 48ωρο, η Λανς είδε τις πρώτες συνέπειες των πράξεων των οπαδών της να την πλήττουν καθώς έγινε γνωστό πως θα υποχρεωθεί να παίξει κεκλεισμένων των θυρών στα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της για την Ligue 1, απέναντι σε Στρασμούρ (22/9) και Ρεμς (1/10).

Δεν αποκλείεται πάντως η τιμωρία να είναι ακόμα μεγαλύτερη, καθώς η ποινή αυτή είναι προκαταρκτική και θα ισχύσει μέχρι και τις 6 Οκτωβρίου όπου θα συνεδριάσει η διοργανώτρια αρχή του γαλλικού πρωταθλήματος για να πάρει την τελική της απόφαση αναφορικά με τα επεισόδια στο Λανς-Λιλ.

Όσον αφορά στην Λιλ, με τους φιλοξενούμενους οπαδούς της να συμπλέκονται με εκείνους της Λανς, δεν θα έχει τη στήριξη των οπαδών της στο ερχόμενο ματς εκτός έδρας παιχνίδι της στην Ligue 1 που είναι προγραμματισμένο για τις 25 Σεπτεμβρίου απέναντι στην Στρασμπούρ.

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ