ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Μουνιέ, Κολοβέτσιο και Μπουζούκη η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Χωρίς Μουνιέ, Κολοβέτσιο και Μπουζούκη η προπόνηση του Παναθηναϊκού
EUROKINISSI

Ο Μπουζούκης ένιωσε ένα σφίξιμο στην δεξιά γάμπα και έμεινε εκτός προπόνησης την Κυριακή ενώ δεν πήραν μέρος και οι Μουνιέ, Κολοβέτσιος.

Χωρίς τρεις ποδοσφαιριστές πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Κυριακή το απόγευμα στην Ολλανδία από τη στιγμή που την Κυριακή το πρωί υπήρχε ρεπό.

Οι Μουνιέ, Κολοβέτσιος και Μπουζούκης έμειναν εκτός προγράμματος. Οι δυο πρώτοι είχαν αποχωρήσει τραυματίες από το φιλικό με την Ντεν Χάαγκ ενώ ο "Μπούζου" ένιωσε ένα σφίξιμο στην δεξιά γάμπα και έμεινε στο ξενοδοχείο για θεραπεία.

Καλύτερα είναι τα νέα και για τον Δημήτρη Κολοβέτσιο ο οποίος αισθανόταν αρκετά καλύτερα την Κυριακή και δεν αποκλείεται να μην χρειαστεί να μείνει εκτός δεκαπέντε μέρες αλλά να επιστρέψει αρκετά νωρίτερα μένοντας εκτός μόλις δυο-τρεις μέρες.

Από εκεί και πέρα η προπόνηση διεξήχθη σε δυο γκρουπ. Το ένα αποτελούμενο από τους παίκτες που είχαν παίξει περισσότερο στο φιλικό με την Ντεν Χάαγκ έκανε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς αποθεραπεία ενώ έπαιξαν και ποδοβόλεϊ ενώ το άλλο γυμνάστηκε σε εντατικούς ρυθμούς με πολλές ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιχνίδι με τελειώματα.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Άλτμαν ο οποίος έκανε προπόνηση με μπάλα και μέρα με την μέρα ανεβάζει ρυθμούς με την πλήρη ένταξη του να αναμένεται στα τέλη Αυγούστου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ