CONFERENCE LEAGUE

Χωρίς κόσμο στο επόμενο ευρωπαϊκό ματς η Σίβασπορ, για την εισβολή οπαδού της με την Φιορεντίνα

Χωρίς κόσμο στο επόμενο ευρωπαϊκό ματς η Σίβασπορ, για την εισβολή οπαδού της με την Φιορεντίνα
@2023 FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Η ενέργεια ενός οπαδού της Σίβασπορ να εισβάλει στο γήπεδο και να χτυπήσει παίκτη της Φιορεντίνα έφερε αναπόφευκτα και τιμωρία, με την UEFA να επιβάλλει στους Τούρκους να παίξουν χωρίς κόσμο στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι τους στην Ευρώπη.

Η πρόσφατη κόντρα της με την Φιορεντίνα για τη φάση των "16" του Conference League αποδείχτηκε άσχημη εμπειριά για την Σίβασπορ, με την ομάδα των Δημήτρη Γούτα και Χάρη Χαρίση να γνωρίζει δύο ήττες από τους βιόλα και να μένει εκτός των "8" της διοργάνωσης.

Δεν ήταν όμως μόνο ο αποκλεισμός που στενοχώρησε την τουρκική ομάδα αλλά και η ακραία συμπεριφορά ενός οπαδού της, ο οποίος λίγο πριν το φινάλε του δεύτερου αγώνα, εισέβαλε στο γήπεδο και χτύπησε στο πρόσωπο τον Αλεσάντρο Μπιάνκο, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των παικτών της ιταλικής ομάδας για το τέταρτο γκολ τους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το βράδυ της Πέμπτης (30/03) μάλιστα ήρθε και η... λυπητερή από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία έκανε γνωστό πως στο επόμενο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι της η Σίβασπορ θα αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών.

Σημειώνεται ότι πέρα από την ομάδα, καμπάνα έπεσε και σε έναν παίκτη της τουρκικής ομάδας, με τον Αρσλάν Χακάν να τιμωρείται με τρεις αγωνιστικές αποκλεισμό "για την επίθεση σε άλλον παίκτη" (σ.σ. ο Ρονάλντο Μαντράγκορα της Φιορεντίνα).

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ