ΠΑΟΚ

Χωρίς Κονσεϊσάο στο ντέρμπι

Χωρίς Κονσεϊσάο στο ντέρμπι
New Image

Χωρίς Κονσεϊσάο στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη. Κοντρέρας: "Η ομάδα είναι πάντα έτοιμη"

Στην σημερινή εξέταση που θα υποβληθεί ο Κονσεϊσάο ξεκαθάρισε οριστικά το πρόβλημα που είχε διαγνωστεί μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ότι δύσκολα θα προλάβαινε το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Άρη. Στην σημερινή εξέταση επαληθεύτηκε το τράβηγμα ενώ αύριο είναι να υποβληθεί και σε υπέρηχο για να φανεί οριστικά το μέγεθος του τραυματισμού του.
Προσανατολίζεται σε Λάκη
Όσο για τον πιθανότερο αντικαταστάτη του Κονσεϊσάο σε περίπτωση τελικά που δεν μπορέσει να αγωνιστεί θα είναι ο Βασίλης Λάκης κάτι που θα ξεκαθαρίσει οριστικά τις επόμενες μέρες. Ο Πορτογάλος μέσος του ΠΑΟΚ πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της σημερινής πρωινής προπόνησης στο γήπεδο της Τούμπας δεν μπορούσε να κρύψει την στεναχώρια του.

Σχετικά με τον παρτενέρ του Πάμπλο Κοντρέρας αυτός όλα δείχνουν πως θα είναι όπως και το περασμένο Σάββατο στην Κομοτηνή στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό ο Στέλιος Μαλεζάς. Αυτό σημαίνει ότι ο Φερνάντο Σάντος προσανατολίζεται να μην ξεκινήσει με τον Βραζιλιάνο Μάρκος Αντόνιο παρά το γεγονός ότι από χθες συμμετέχει σε κανονικούς ρυθμούς.

Η απουσία του Κονσεϊσάο ήταν και η μόνη της σημερινής πρωινής προπόνησης του ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας. Το πρόγραμμα της περιείχε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, καθώς ο Στέλιος Ηλιάδης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και ο Ιμπραήμ Μπακαγιόκο επέστρεψε από την Ιταλία όπως ήταν προγραμματισμένο.

Κοντρέρας: " Η ομάδα πάντα είναι έτοιμη"
Ο διεθνής Χιλιανός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Κοντρέρας, μίλησε πριν από λίγο στην μεικτή ζώνη του γηπέδου της Τούμπας αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη.

ομάδα πάντα είναι έτοιμη, είτε αντίπαλος της είναι ο Άρης, είτε ο Πανσερραϊκός", τόνισε αρχικά ο Κοντρέρας και πρόσθεσε: " Η διαφορά είναι ότι πρόκειται για ένα ντέρμπι και άρα για ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την πόλη. Όπως και να έχει είμαστε σε καλό δρόμο και έτσι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε κι έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε αν παίξουμε όπως παίζουμε από την αρχή της χρονιάς".

" Έχω καταλάβει την σημασία του"
Σε ερώτηση για το αν έχει συζητήσει με τους συμπαίκτες του σχετικά με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης απάντησε: " Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε μιλήσει με τους συμπαίκτες μου αλλά έχω καταλάβει την σημασία του και όλοι μαζί θα κάνουμε το καλύτερο για να κερδίσουμε και να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας".

"Σίγουρα είναι πάρα πολύ θετικό για μας ότι η δουλειά που κάνουμε αποδίδει και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Βλέπουμε ότι η δουλειά που κάνουμε είναι σωστή. Πάει καλά η ομάδα κάτι που φαίνεται και από τα αποτελέσματα. Είναι φυσιολογικό ωστόσο να μην έχουμε φθάσει ακόμη στο 100% των δυνατοτήτων μας, ωστόσο περιμένουμε στο ματς με τον Άρη θέλοντας να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι

".

" Σημαντικό να κερδίζουμε"
Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί μέχρι στιγμής μόλις ένα γκολ στα τρία πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος ο Κοντρέρας τόνισε: " Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Είναι θετικό να μην δεχόμαστε γκολ αλλά για να κερδίζουμε θα πρέπει ωστόσο να σκοράρει η ομάδα αφού τα γκολ είναι αυτά που φέρνουν τις νίκες".

Όσον αφορά τον παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας είπε: " Για μένα δεν αλλάζει κάτι. Είτε είναι ο Μάρκος Αντόνιο είτε ο Μαλεζάς, είτε ο Μπιζέρα. Υπάρχει συναγωνισμός. Αυτό είναι θετικό. Ακόμη και εγώ μπορεί να λείψω. Κανείς δεν είναι σίγουρος".

Σε ερώτηση για το αν έχει παρακολουθήσει τον Άρη τόνισε: " Ποτέ δεν ξέρεις που θα κριθεί ένα παιχνίδι. Πώς θα κυλήσει και ποιες θα είναι οι συνθήκες του. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι από κάθε άποψη. Έχουμε παρακολουθήσει τον Άρη και από ότι είδα είναι μία ομάδα που θέλει να έχει την μπάλα στην κατοχή της και να παίζει θεαματικά".

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει ότι ο ΠΑΟΚ είχε χάσει πριν από δέκα χρόνια από τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας απάντησε: " Κοιτάμε το παρόν. Θέλουμε να κερδίσουμε τον Άρη όπως και κάθε παιχνίδι για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Σχετικά με το τι ξεχωρίζει από τον Άρη είπε: " Ο Άρης έχει καλό δυναμικό, καλή ομάδα αλλά πρέπει να μας απασχολεί η δική μας ομάδα", ενώ όσον αφορά την παρουσία του Βίτολο του Άρη με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Θέλτα δεν έκρυψε ότι: " Μιλήσαμε τελευταία φορά πριν από μία εβδομάδα όχι όμως για το ντέρμπι και θα τα ξαναπούμε αφού πρώτα τον κερδίσω την Κυριακή".

Γεύμα εν όψει Κυριακής
Μέσα σε οικογενειακό κλίμα και με την αισιοδοξία για νίκη στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας πραγματοποιήθηκε χθες δείπνο της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ.

Το παρών έδωσαν από πλευράς της διοίκησης της ΠΑΕ ο πρόεδρός της, Θοδωρής Ζαγοράκης, ο αντιπρόεδρός της, Ηλίας Βιολίδης, το μέλος της, Σπύρος Μηλιωρίδης όπως και οι Ζήσης Βρύζας και Γιώργος Γεωργιάδης.

Με την ευκαιρία αυτή άπαντες ξεχάστηκαν για λίγο από τους ρυθμούς της προετοιμασίας για το ντέρμπι με τον Άρη αν και το μυαλό όλων είναι σίγουρο ότι βρίσκεται σε αυτό. Μοναδικός απών και δικαιολογημένα ο Ιβοριανός Ιμπραήμ Μπακαγιόκο που βρισκόταν στην Ιταλία για να φέρει την οικογένειά του.

































TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ