ΜΙΛΑΝ

Χωρίς Ιμπραχίμοβιτς η Μίλαν κόντρα στην Ατλέτικο

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πανηγυρίζει γκολ με τη Μίλαν κόντρα στην Κροτόνε | 7 Φεβρουαρίου 2021
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πανηγυρίζει γκολ με τη Μίλαν κόντρα στην Κροτόνε | 7 Φεβρουαρίου 2021 © 2021 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του, με αποτέλεσμα να μην είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με την Ατλέτικο (28/9, 22:00, Cosmote Sports 4 και LIVE από το SPORT24) για την 2η αγωνιστική του Champions League.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς τέθηκε εκτός αποστολής για τον αυριανό (28/9) αγώνα της Μίλαν με την Ατλέτικο για την 2η αγωνιστική του Champions League (22:00, Cosmote Sports 4 και LIVE από το SPORT24), αφού δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Η αποθεραπεία στον "λαβωμένο" αχίλλειο τένοντα του 39χρονου επιθετικού πηγαίνει πιο αργά από ότι αναμενόταν, με την "Gazzetta dello Sport" να αποκαλύπτει ότι δεν θα αγωνιστεί κόντρα στους "ροχιμπλάνκος", αφού και ο ίδιος ο Ιμπραχίμοβιτς θέλει να ακολουθήσει μία προσεκτική προσέγγιση δεδομένου ότι προέρχεται και από έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.

Την φετινή σεζόν ο Ιμπραχίμοβιτς έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής μόλις σε έναν αγώνα και σε αυτόν ως αλλαγή: Κόντρα στην Λάτσιο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου μάλιστα σημείωσε και γκολ στην νίκη της Μίλαν με 2-0.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ