ΗΡΑΚΛΗΣ

Χλωρός έρχεται, Καπετάνος φεύγει

Χλωρός έρχεται, Καπετάνος φεύγει
Χλωρός

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιάννη Χλωρού από την Λάρισα βρίσκεται ο Ηρακλής

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο 28χρονος Χλωρός που το καλοκαίρι πήγε από το Αιγάλεω στην Λάρισα βρίσκεται μια ανάσα από το Καυτανζόγλειο. Τις επόμενες μέρες λοιπόν αναμένεται να ξεκαθαρίσει το όλο θέμα αφού στον Ηρακλή ήδη έχουν φροντίσει να βολιδοσκοπήσει την περίπτωση του και βρήκαν πρόσφορο έδαφος από την Λάρισα και για το λόγο αυτό φρόντισαν να προχωρήσουν τις διαδικασίες.
Εξάλλου το γεγονός ότι ο ίδιος ο Χλωρός ήταν θετικός εξ αρχής στο να μετακομίσει στον Ηρακλή είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πλαίσια αυτής είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθεί ως αντάλλαγμα ο Κώστας Καπετάνος αφού ο τεχνικός της ΑΕΛ, Γιώργος Δώνης, ζήτησε τον 23χρονο ποδοσφαιριστή να έρθει στην Λάρισα διότι θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει χωρίς να υπάρχει άρνηση προδιάθεση σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο από την πλευρά του Ηρακλή.

Και Νικολόπουλος(;)


Εκτός του Χλωρού στον Ηρακλή εξετάζουν πάντα και την περίπτωση του Νικολόπουλου από το Αιγάλεω, έχοντας ήδη καταθέσει πρόταση και έχουν πάρει την υπόσχεση από την διοίκηση του Αιγάλεω ότι θα υπάρξει μια απάντηση στην πρόταση.

Εξάλλου από την στιγμή που δεν υπάρχει πρόταση για τον Αγρίτη δεν αποκλείεται αυτή να είναι θετική με τον "Γηραιό" στην περίπτωση αυτή να έχει τον πρώτο λόγο.

Ο Μπουμπένκο άλλωστε θεωρεί ότι ο Νικολόπουλος αποτελεί την ιδανική επιλογή για να ενισχυθεί η επίθεση της ομάδας του και επιμένει στην απόκτηση του με τον ίδιο όπως και στην περίπτωση του Χλωρού να είναι θετικός.

Βλόνταρτσικ


Τέλος στον Ηρακλή αισιοδοξούν για την απόκτηση του Πιοτρ Βλόνταρτσικ και αναμένουν σήμερα ή αύριο την απάντηση στην πρόταση που έχουν καταθέσει με την αισιοδοξία αυτή να είναι θετική. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι και ο 30χρονος επιθετικός έχει συλλέξει τις δικές του πληροφορίες για να είναι πιο σίγουρος.

Στις τάξεις της Λέγκια εξάλλου δεν είναι δείχνουν αρνητικοί για να τον παραχωρήσουν και σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει έχουν συμφωνήσει με τον Ηρακλή για τα χρήματα αν ο Βλόνταρτσικ δεχτεί την πρόταση της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Αν ο Βλόνταρτσικ πει το ναι τότε στην Μίκρα θα κινηθούν για την απόκτηση ακόμα ενός επιθετικού ποδοσφαιριστή.

















TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ