ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Σημαντικό το αποτέλεσμα, ίσως δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο"

Ο Μανόλο Χιμένεθ
Ο Μανόλο Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ στάθηκε μόνο στη νίκη και όχι στην εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στον Απόλλωνα, αναφέρθηκε στους Ραντόνια, Μιτάι και Λάτσι, ενώ υποστήριξε πως η ομάδα του δεν σκέφτεται ακόμα τον τελικό του Κυπέλλου. (VIDEO)

Η ΑΕΚ δεν έπιασε εντυπωσίασε κόντρα στον αξιόμαχο Απόλλωνα, αλλά κατάφερε να επικρατήσει 2-0 στο ΟΑΚΑ και να κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV και στάθηκε μόνο στη νίκη κι όχι στην εμφάνιση της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στους Ραντόνια, Μιτάι και Λάτσι.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τον αγώνα: "Πιστεύω πως το σημαντικότερο ήταν το αποτέλεσμα. Ήμασταν καλοί στην άμυνα, αλλά στην επίθεση δεν είχαμε τα κατάλληλα τελειώματα, παρότι φτάσαμε πολλές φορές κοντά στην αντίπαλη εστία. Ήταν ένα παιχνίδι με βαθιές και διεκδικούμενες μπαλιές, το οποίο βόλεψε τον αντίπαλο. Γι' αυτό λέω πως το αποτέλεσμα ήταν το καλύτερο, διότι ο αντίπαλος δεν μπόρεσε να μας δημιουργήσει πρόβλημα".

Για το αν είχε ένταση η ομάδα του: "Από πλευρά έντασης είμαι ικανοποιημένος. Είναι κάποιες ημέρες που τα πράγματα είτε σου βγαίνουν καλά είτε όχι. Ίσως η ομάδα δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αλλά οι ποδοσφαιριστές έδειξαν προσπάθεια".

Για τον Ραντόνια και τον Μιτάι και την ανάδειξη νέων παικτών: "Μαζί με τον Λάτσι, έχουμε την πιο νεανική άμυνα στην Ελλάδα. Ηλικιακά είναι ποδοσφαιριστές από 17 έως 19 ετών. Ξέρουμε πως αν βάλουμε έναν νεαρό ποδοσφαιριστή, είναι πιθανό να κάνει κάποια λάθη, αλλά πρέπει να δίνουμε αυτές τις ευκαιρίες, κοιτάζοντας προς το μέλλον".

Για τους τέσσερις σερί χαμένους τελικούς κι αν το σκέφτονται: "Η αλήθεια είναι πως δεν σκεφτόμαστε τον τελικό. Αυτό που σκεφτόμαστε είναι η ρεβάνς με τον Απόλλωνα και πως οφείλουμε να "κλειδώσουμε" την πρόκριση. Μετά γνωρίζουμε πως υπάρχουν συνεχόμενοι αγώνες για να φτάσουμε έως τον τελικό. Ήταν επιτυχία που φτάσαμε στον τελικό, αλλά κάποιες φορές χάσαμε άδικα και κάποιες δίκαια".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ