ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χιμένεθ: "Πλεονέκτημα για την Ισπανία ότι ο αγώνας γίνεται στο ΟΑΚΑ"

Ο Μανόλο Χιμένεθ σε αναμέτρηση της ΑΕΚ στα playoffs της Super League Interwetten.
Ο Μανόλο Χιμένεθ σε αναμέτρηση της ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ κλήθηκε να μιλήσει για την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ισπανία και επεσήμανε ότι είναι πλεονέκτημα για τους Ίβηρες ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Η Ελλάδα φιλοξενεί την Πέμπτη (11/11, 21:45, Open TV & Cosmote 1HD, live από το SPORT24) την Ισπανία στο ΟΑΚΑ για την 9η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο Κατάρ το 2022.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στη Marca για την αναμέτρηση αφού είναι ένας άνθρωπος που αν μη τι άλλο γνωρίζει τους Έλληνες παίκτες και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο πρώην κόουτς της ΑΕΚ στάθηκε στο γεγονός ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ τονίζοντας πως αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για την ισπανική ομάδα.

Αρχικά ο Μανόλο Χιμένεθ είπε: "Η Ελλάδα έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Το σύστημα άλλαξε, πολλοί παίκτες παίζουν στα μεγάλα πρωταθλήματα. Προσπαθούν να κρατήσουν την μπάλα, έχουν φρεσκάδα".

Σε ερώτηση για την ατμόσφαιρα και τους Έλληνες φιλάθλους: "Είναι πλεονέκτημα για την Ισπανία ότι παίζει στο ΟΑΚΑ, επειδή ο κόσμος είναι λίγο μακριά. Ναι, είναι ένα μεγάλο γήπεδο, αλλά αν η Ισπανία έπαιζε στο γήπεδο του Ολυμπιακού θα υπήρχε σίγουρα μεγαλύτερη πίεση. Νομίζω ότι οι παίκτες και οι διαιτητές θα είναι λίγο πιο χαλαροί. Οι Έλληνες φίλαθλοι δημιουργούν... κόλαση, με την καλή έννοια της λέξης. Υπάρχει έντονο πάθος και αντιπαλότητα, αλλά όχι βία".

Τέλος, σε ερώτηση για τον Λουίς Ενρίκε δήλωσε: "Τα πηγαίνει πολύ καλά. Είναι γενναίος, γιατί ψάχνει για κάτι διαφορετικό στον τρόπο παιχνιδιού. Γενικά η Ισπανία είναι ανώτερη από την Ελλάδα, ειδικά αν εκμεταλλευτεί την ποιότητά της και έχει καλά τελειώματα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ