ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Μιλήσαμε για το μέλλον με τον Μελισσανίδη, δεν έχει κλειδώσει ακόμα τίποτα"

Ο Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ σε στιγμιότυπο από αγώνα της Super League Interwetten
Ο Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ EUROKINISSI

Ο Μανόλο Χιμένεθ σε δηλώσεις του στη NOVA αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, διαψεύδοντας τα σενάρια ότι έχει "τελειώσει" από την ΑΕΚ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ παραχώρησε δηλώσεις στη NOVA ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Άρη (16/05, 19:30, Novasports 3, LIVE SPORT 24)στο ΟΑΚΑ για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten, όπου αναφέρθηκε στο δίωρο τετ-α-τετ που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη χθες (14/05) στα Σπάτα, διαψεύδοντας ότι του είπε ότι αποχωρεί από την Ένωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ για τη συνάντηση με τον ισχύρο άνδρα της ΑΕΚ στη NOVA: "Εσείς οι δημοσιογράφοι έχετε μάτια παντού. Ήταν μια συνάντηση όπως πολλές άλλες που είχαμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Μιλήσαμε για την ομάδα και το παρόν, μιλήσαμε σχετικά με το μέλλον, αλλά δεν έχει κλειδώσει τίποτα, πρέπει να συνεχίσουμε να μιλάμε".

"Αυτό που πραγματικά με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή, είναι να τελειώσουμε την αγωνιστική περίοδο και να αγκαλιάσω όλους τους παίκτες μου για την προσπάθεια που έχουν κάνει. Για τα υπόλοιπα πραγματικά δεν με απασχολεί καθόλου αυτή τη στιγμή".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ