ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Ήμασταν κυρίαρχοι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό"

Ο Χιμένεθ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στα playoffs της Super League Interwetten
Ο Χιμένεθ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στα playoffs της Super League Interwetten EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ χαρακτήρισε την ισοπαλία στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό (1-1) άδικη καθώς η ομάδα του ήταν κυρίαρχη σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού.

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Παναθηναϊκό (1-1) χάρη σε γκολ του Λιβάι Γκαρσία στις καθυστερήσεις. Ο Χιμένεθ υποστήριξε στη Nova ότι η ομάδα του άτυχη και το αποτέλεσμα άδικο. Επιπλέον, ανέφερε ότι η Ένωση ήταν ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χιμένεθ:

Για το ματς: "Νομίζω ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να είναι χαρούμενος με τον βαθμό. Κυρίαρχη σε όλες τις φάσεις ήταν η ΑΕΚ. Το ποδόσφαιρο συνηθίζει να είναι δίκαιο. Το ποδόσφαιρο ήταν άδικο με την προσπάθεια των παιδιών. Πρέπει να έχουμε περισσότερα τελειώματα. Μπορεί να μας έλειψαν κάποια σουτ, κάναμε απίστευτο παιχνίδι. Δεν μπορούν να δώσουν περισσότερα, τα δίνουμε όλα".

Για το γκολ που δέχθηκε με μία ευκαιρία του αντιπάλου: "Είναι κάτι που είναι υπέρ του αντιπάλου, ατυχία δική μας. Τη φετινή σεζόν τίποτα δεν είναι ευνοϊκό. Ο Καρλίτος έκανε σέντρα, βρήκε στον Λόπες και έφτασε στον Ιωαννίδη. Εκ των προτέρων θα μπορούσε να είναι μία ακίνδυνη φάση. Παίξαμε απέναντι σε μία ιστορική ομάδα και ήμασταν κυρίαρχοι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό".

Για τους παίκτες του: "Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μένω χαρούμενος με την συμπεριφορά των παικτών μου. Δεν σταματούν οι ατυχίες, από το 25ο λεπτό ο Ολιβέιρα ζητούσε αλλαγή. Οι λύσεις που καλούμαστε να βρούμε είναι νέοι παίκτες που αναπτύσσονται. Πραγματικά πάλεψαν σαν άντρες και είμαι περήφανος για τους νέους και λιγότερους νέους. Όταν τα δίνουν όλα δεν μπορείς να ζητήσεις τίποτα παραπάνω".

Για την αλλαγή του Ολιβέιρα: "Ήταν πολύ νωρίς μου άλλαξε τα πλάνα. Το Πλάνο ήταν να τελειώσουμε το ματς με τον Νέλσον και τον Καρίμ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ