ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Είπα στους παίκτες μου να δείξουν πάθος, τα δίνουν όλα"

Ο Μανόλο Χιμένεθ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό για τα playoffs της Super League Interwetten.
Ο Μανόλο Χιμένεθ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ στις δηλώσεις του μετά από τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού τόνισε ότι οι παίκτες του τα έδωσαν όλα, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πέτρο Μάνταλο.

Η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο και πήρε το εισιτήριο για την Ευρώπη. Ο Μανόλο Χιμένεθ στις δηλώσεις του μετά απ' το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στο πάθος των παικτών του, ενώ στάθηκε και στα προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπώρησαν την Ένωση. Επιπλέον, μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Πέτρο Μάνταλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ:

Για το ματς: "Πιστεύω ότι κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο. Ένα πέναλτι σε ένα ατύχημα που υπάρχουν αμφιβολίες αν ήταν ή όχι, θα μπορούσαμε να χάσουμε το πλεονέκτημα υπέρ μας. Αυτό που ζήτησα από τους παίκτες μου ήταν να δείξουν πάθος και το έδειξαν".

Για τη νίκη σε ντέρμπι: "Δέχομαι τις κριτικές όταν υπάρχουν αρνητικά αποτελέσματα, αλλά να υπολογίζονται και τα προβλήματα που έχει η ομάδα. Από τον Απρίλιο αντέχει με 14 παίκτες στην ουσία. Από τους 14 παίκτες ο Τσιγκρίνσκι, ο Μάνταλος και ο Κρίστιτσιτς είχαν πρόβλημα σήμερα. Τα παιχνίδια δεν τα κερδίζεις μόνο με την ιστορία σου. Και η ΑΕΚ έχει ιστορία.

Μας έλειψε ένας σημαντικός παίκτης όπως ο Λιβάγια, ο Βασιλαντωνόπουλος δεν μπορούσε να συμμετέχει, αλλά θα ήθελα να τονίσω την διαφορά των 13-14 παικτών που έπαιξαν και προσπάθησαν να καλύψουν τις απουσίες των υπολοίπων. Ειδικά ο Λόπες, ο Τσιγκρίνσκι και ο Μάνταλος. Αν δεν είχαν μεγάλη καρδιά σήμερα δεν θα είχαν παίξει. Ο Μάνταλος σήμερα με κέρδισε στο 100%. Του ζήτησα να παίξει αν και δεν μπορούσε και ήταν σήμερα ο μεγάλος αρχηγός της ΑΕΚ".

Για το πώς κύλησε το ματς: "Χάσαμε κάποια παιχνίδια επειδή δεν μπαίναμε δυνατά κυρίως στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Σήμερα αλλάξαμε τους ρόλους. Δείξαμε υπομονή στο πρώτο ημίχρονο και χτυπήσαμε τον αντίπαλο στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Θα ήλπιζα σύντομα να πιέζουμε 90 λεπτά όπως το κάναμε πριν χρόνια, αλλά δε μπορούμε".

Αν θα κοιμηθεί απόψε ήρεμος μετά από καιρό: "Κοιμάμαι ήσυχος και ήρεμος γιατί τα δίνω όλα. Οι παίκτες τα δίνουν όλα. Δεν μπορούν να παραπάνω. Στην ουσία δεν κάνουμε προπόνηση μόνο να τους ξεκουράζουμε. Δουλεύουν περισσότερο με το ιατρικό τιμ παρά με εμένα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ