ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Τα δώσαμε όλα, συγχαρητήρια στον Αστέρα για την προσπάθεια"

Ο Μανόλο Χιμένεθ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης
Ο Μανόλο Χιμένεθ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν ευχαριστημένος σε δηλώσεις του στη NOVA, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Αστέρα, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόδοση της ομάδας του, ενώ συνεχάρη και τους Αρκάδες για την προσπάθειά τους.

Η ΑΕΚ επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 3-1 για την τέταρτη αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten και διατήρησε τις ελπίδες της για τον τερματισμό στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Ο Μανόλο Χιμένεθ σε δηλώσεις του στη NOVA εξέφρασε την ευχαρίστησή του για την ομάδα του, τονίζοντας ότι οι παίκτες του τα έδωσαν όλα, ενώ συνεχάρη και την αντίπαλη ομάδα για την προσπάθειά της.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο ιστορικό ρεκόρ που έσπασε, καθώς έγινε ο τρίτος προπονητής με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία της ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζουν με έναν απλό τρόπο, αλλά πολύ αποτελεσματικό. Είναι το στυλ του παιχνιδιού που ψάχνουν με βαθιές μπαλιές τον Μπαράλες".

"Ψάχνουν να εκμεταλλευτούν το λάθος του αντιπάλου. Θέλω να συγχαρώ τον Αστέρα γιατί έδωσαν τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Και εμείς τα δώσαμε όλα παρότι είμαστε στο όριο των δυνάμεων μας".

"Είναι ένα παιχνίδι παρόμοιο με εκείνο που είχαμε έρθει ισόπαλοι με τον Αστέρα. Σήμερα επιμέναμε και η μπάλα μας έκανε το χατήρι. Είμαι περήφανος για όλους".

Για το γεγονός πως έγινε ο τρίτος προπονητής σε νίκες στην ιστορία της ΑΕΚ: “Αν δεν είχαμε τόσους τραυματισμούς θα μπορούσαμε να είχαμε φτάσει στον αριθμό νικών πολύ νωρίτερα. Δεν είναι κατόρθωμα δικό μου, αλλά των ποδοσφαιριστών μου”.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ