ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Περιμένω σε κάθε ματς η ΑΕΚ να τιμά αυτό που αντιπροσωπεύει"

Ο Μανόλο Χιμένεθ
Ο Μανόλο Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ στις δηλώσεις του ενόψει του παιχνιδιού της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (24/1, 19:30) τόνισε ότι οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που θα κάνουν τη διαφορά.

Την Κυριακή (24/1, 19:30) η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Ο Μανόλο Χιμένεθ στις δηλώσεις του στη NOVA ενόψει της αναμέτρησης τόνισε ότι η ομάδα του βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχει περιθώρια βελτίωσης, ενώ υποστήριξε ότι οι λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χιμένεθ:

Για την κατάσταση της ομάδας: "Συνεχίζουμε για να υπάρχει αποκατάσταση των παικτών που έπαιξαν και είχαν κάποιους τραυματισμούς. Πιστεύω πως θα είμαστε σε καλή κατάσταση για να παίξουμε ένα ενδιαφέρον και σημαντικό παιχνίδι".

Για τους Τσιγκρίνσκι και Ανσαριφάρντ: "Είναι σημαντικό να μπορέσεις να έχεις όσους περισσότερους γίνεται. Κάποιοι είναι σε αποκατάσταση, άλλοι δεν είναι τόσο καλά. Θα είναι σημαντικό να τους χρησιμοποιήσω όσο και αυτοί μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα".

Για τις βελτιώσεις της ΑΕΚ: "Δεν έχει να κάνει μόνο ότι η ομάδα μπορεί να κάνει άμυνα καλύτερα, το σημαντικό είναι να υπάρχει καλή νοοτροπία. Θα πρέπει να διαχειριζόμαστε καλύτερα τον χρόνο και να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Να συνεχίζουμε να δημιουργούμε ευκαιρίες και να τις μετατρέπουμε σε τελικές γιατί στο τελευταίο σουτ είμαστε λίγο αδύναμοι. Έχουμε βελτιωθεί αλλά έχουμε περιθώρια βελτίωσης ακόμα. Για να μπορέσεις να το καταφέρεις χρειάζεται δουλειά και χρόνο. Δεν έχουμε τον καλύτερο δυνατό χρόνο, όμως πρέπει σε αυτόν να μπορέσουμε να αυξήσουμε την παραγωγικότητα".

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: "Είναι σημαντικό ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα με δύο καλές ομάδες που γνωρίζονται τέλεια. Θα είναι οι μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά. Αν μια ομάδα βρεθεί σε μια καλή μέρα και η άλλη σε όχι τόσο καλή μέρα το αποτέλεσμα θα είναι ξεκάθαρο. Αλλά αν οι δύο ομάδες είναι στο 100% τότε κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα για το τελικό αποτέλεσμα. Σέβομαι τον ΠΑΟΚ γιατί πιστεύω πως είναι μια καλή ομάδα".

Για τη μάχη τίτλου σε περίπτωση νίκης: "Εγώ αυτό που μπορώ να υπολογίζω είναι αυτό που ζω από τις 27 Δεκεμβρίου. Είμαστε λίγο χρονικό διάστημα εδώ και η ομάδα με εκπλήσσει ευχάριστα. Γνωρίζω και καταλαβαίνω τις ελλείψεις που έχουμε, δουλεύουμε για να βελτιωθούμε, αλλά ξέρω τα μεγάλα πλεονεκτήματα και τις μεγάλες αρετές που έχουμε και προσπαθώ να τα δείξουμε στο γήπεδο. Αυτό που περιμένω είναι η ΑΕΚ σε κάθε ματς να τιμά αυτό που αντιπροσωπεύει".

Για την επιστροφή του στην Τούμπα μετά το 2018: 'Έχω παίξει με όλους τους δυνατούς τρόπους στην Τούμπα. Ως ποδοσφαιριστής με τη Σεβίλλη, και ως προπονητής είχα και τα τρία αποτελέσματα εκεί. Κάθε αποτέλεσμα είναι πιθανό να συμβεί όταν δύο καλές ομάδες αντιμετωπίζει η μία την άλλη".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ