ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Με πονάει το γκολ που δεχτήκαμε"

Ο Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο
Ο Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ EUROKINISSI

Ο Μανόλο Χιμένεθ κράτησε χαμηλούς τόνους παρά τη νίκη (2-1) της ΑΕΚ επί του Ατρομήτου, τονίζοντας ότι τον πονάει το γκολ που δέχτηκε η Ένωση (πρώτο μετά από τρία ματς). Εγκώμια για Λάτσι, Σβάρνα, αλλά και Κάναντι.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με τους Ολιβέιρα και Λιβάγια και μπορεί ο Χριστοδουλόπουλος να της έβαλε άγχος στα τελευταία λεπτά, αλλά πανηγύρισε τη νίκη (2-1) - τέταρτη διαδοχική με τον Χιμένεθ - επί του Ατρομήτου.

Ο προπονητής της Ένωσης κράτησε χαμηλούς τόνους, τονίζοντας ότι τον πονάει το γκολ που δέχτηκε η Ένωση (πρώτο μετά από τρία ματς) πλέκοντας το εγκώμιο των Λάτσι, Σβάρνα, αλλά και του Κάναντι.

"Ο αντίπαλος μας δημιούργησε πρόβλημα στο κέντρο. Το κλειδί στο πρώτο μέρος τακτικά για τον Ατρόμητο ήταν ο Γκάλο. Στο ημίχρονο μιλήσαμε και βελτιωθήκαμε αλλά πιστεύω πως η νίκη ήταν δίκαιη, με πονάει το γκολ που φάγαμε γιατί ο Ατρόμητος δεν είχε φάση.

Συζητούσαμε τις λύσεις που μπορούσαμε να δώσουμε στο πρόβλημα του κέντρου. Ο Ατρόμητος έπαιζε με 5 άτομα στην ουσία στον άξονα. Ο προπονητής του Ατρομήτου έστησε πολύ καλά την ομάδα του, ωστόσο τα παιδιά μέσα στο γήπεδο θα μπορούσαν να διορθώσουν το πρόβλημα.

Είχαμε περισσότερη κατοχή, αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη με μεγαλύτερο σκορ. Η αλήθεια είναι πως δουλεύουμε πολύ καλά, όλοι μας βοηθούν καθώς έχουμε ποιότητα μεσοεπιθετικά. Λάτσι και Σβάρνας ήταν αρκετά καλοί σήμερα και βοηθάει η ποιότητα της ΑΕΚ μπροστά", υποστήριξε ο Μανόλο Χιμένεθ.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ