ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θετικός στον κορονοϊό ο Βιδάλ, χάνει το Αργεντινή - Χιλή

O Αρτούρο Βιδάλ τραγουδάει τον εθνικό ύμνο της Χιλής πριν από αγώνα με την Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 (8 Οκτωβρίου 2020)
O Αρτούρο Βιδάλ τραγουδάει τον εθνικό ύμνο της Χιλής πριν από αγώνα με την Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 (8 Οκτωβρίου 2020) @ 2020 RAUL MARTINEZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Αρτούρο Βιδάλ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Χιλή και θα απουσιάσει αναγκαστικά από το σημαντικό ματς της χώρας του απέναντι στην Αργεντινή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Τρεις μόλις ημέρες μετά από το εμβόλιο που έκανε κατά του κορονοϊού, ο Αρτούρο Βιδάλ βρέθηκε θετικός στον ιό. Αυτό το έκανε γνωστό η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Χιλής, μετά από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ο 34χρονος μέσος την Δευτέρα, με το ιατρικό επιτελείο να ανάβει έτσι το πράσινο φως για να τεθεί σε αυτοαπομόνωση για τις επόμενες 72 ώρες ως προληπτικό μέτρο.

Το άσχημο επίσης στην περίπτωσή του είναι πως δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τη "ρόχα" σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, αυτό που είναι να δώσει τα ξημερώματα της Παρασκευής απέναντι στην Αργεντινή.

"Δυστυχώς στις εξετάσεις που έκανα βρέθηκα θετικός, μετά από έναν προληπτικό έλεγχο που έγινε σε φίλο μου, και ο οποίος έδειξε πως είναι ασυμπτωματικός. Αυτή τη φορά δεν θα μπορέσω να κατέβω στο γήπεδο, αλλά θα στηρίξω τους συμπαίκτες μου με όλες τις δυνάμεις μου.

Θα αναρρώσω γρήγορα για να μπορέσω να φορέσω ξανά την κόκκινη φανέλα. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το υγειονομικό προσωπικό της χώρας που έχουν φροντίσει όλους τους Χιλιανούς που μάχονται κόντρα σε αυτή την τρομερή πανδημία.

Και σας ζητώ, σας παρακαλώ, αν μπορείτε να το κάνετε: εμβολιαστείτε", ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα του Βιδάλ μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram, μετά την είδηση πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ