LA LIGA

Χετάφε - Έλτσε 0-1: Νέα ήττα για τους Ανδαλουσιανούς και αποδοκιμασίες για τον Μίτσελ

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονζάλεζ
Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονζάλεζ © 2015 CLAUDE PARIS / AP IMAGES

Η Έλτσε επικράτησε της Χετάφε με 1-0 στην έδρας της, χάρη στο τέρμα του 33χρονου πρώην μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεζ. Παραμένουν χωρίς βαθμό οι Ανδαλουσιανοί, ενώ αποδοκιμάστηκε έντονα ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ.

Η Χετάφε γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Έλτσε για την τέταρτη αγωνιστική της La Liga, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν δίχτυα με τον πρώην μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεζ στο 69ο λεπτό.

Οι Ανδαλουσιανοί έχουν σκοράρει μόλις μια φορά στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, ενώ παραμένουν χωρίς βαθμό μαζί με την Αλαβές, η οποία έχει παιχνίδι λιγότερο.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της MARCA, Σαμ Λέβεριτζ ο οποίος ασχολείται και με τα θέματα της Χετάφε, μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης οι οπαδοί των γηπεδούχων φώναζα εν χορώ "Μίτσελ φύγε τώρα", δείχνοντας την αγανάκτησή τους προς το πρόσωππ του Ισπανού πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού για την κακή πορεία που έχει η ομάδα στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής.

Χετάφε: Σόρια, Σουάρες, Κουένκα. Τζένε, Μιραμόντες (73' Ποβέντα), Αλένια (73' Σίλβα), Μακσίμοβιτς, Αραμπάρι (32' Τιμόρ), Γιάνκτο, Ουνάλ (60' Ραμίρες), Μάτα (60' Βιτόλο)

Έλτσε: Κασίγια, Βερδού, Μπίγκας (58' Ρόκο), Γκονζάλες, Παλάσιος, Γκούτι, Μασκαρέλ (73' Γκουμπάου), Φιντέλ, Μοχίκα, Μπεντέτο (73' Καρίγιο), Μπογιέ (58' Πέρεζ).

Ο Κανάλες στο 89' έδωσε τη νίκη στην Μπέτις, 2-1 τη Γρανάδα

Ένα μεγάλο διπλό, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι πήρε στην έδρα της Γρανάδα η Μπέτις. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Κανάλες που πέτυχε το γκολ της νίκης στο 89'.

Πώς φτάσαμε ως εκεί; Οι πράσινοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Συγκεκριμένα ο Ρόντρι μετά από ασίστ του Ροντρίγκες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 45+2' για να κάνει το 0-1.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 66' ο Σουάρες εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Ροτσίνα και έκανε το 1-1.

Εκεί που όλα έδειχνα ότι το ματς θα ολοκληρωνόταν χωρίς νικητή ήρθε ο Κανάλες στο 89' να δώσει τη νίκη στην Μπέτις.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Μπέτις φέτος με την οποία ανέβηκε στην 9η θέση με 5 βαθμούς, ενώ η Γρανάδα είναι στην 17η με δύο βαθμούς.

Γρανάδα: Μαξιμιάνο, Αρίας, Ντουάρτε, Σάντσες, Νέβα, Μοντόρο, Γκοναλόνς, Μόντσου, Σόρο, Ματσίς, Σουάρες

Μπέτις: Σίλβα, Μπεγερίν, Μπάρτρα, Ρουίς, Μορένο, Καρβάλιο, Ροντρίγκες, Ρόντρι, Φεκίρ, Τέγιο, Ιγκλέσιας

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία της La Liga:

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ