ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Χεσέ για Εμπαπέ: "Μου είχε πει πως κάποια μέρα θα παίξει στη Ρεάλ"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν σε αναμέτρηση με την Λειψία για το Champions League | 19 Οκτωβρίου 2021
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν σε αναμέτρηση με την Λειψία για το Champions League | 19 Οκτωβρίου 2021 @2021 CHRISTOPHE ENA/AP IMAGES

Ο πρώην συμπαίκτης του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν, Χεσέ Ροντρίγκες, μίλησε για τον Γάλλο σταρ και το όνειρό του να αγωνιστεί στη Ρεάλ, αποκαλύπτοντας τα όσα του είχε αναφέρει ο 22χρονος.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι αποφασισμένος να μετακομίσει στη Μαδρίτη και να ντυθεί στα "λευκά". Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος είχε αποκαλύψει πως το καλοκαίρι αν αποχωρούσε από την ομάδα του Παρισιού θα ήταν μόνο για λογαριασμό της Ρεάλ, φαίνεται πως το ονειρεύεται χρόνια.

Ο πρώην εξτρέμ των Παριζιάνων, Χεσέ Ροντρίγκες - που αποχώρησε το 2020 από τη γαλλική ομάδα, αφού δεν μπόρεσε να σταθεί αντάξιος των προσδοκιών, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν στην από κοινού λύση της συνεργασίας τους- σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Movistar αποκάλυψε πως ο Εμπαπέ τού είχε εκμυστηρευτεί πως κάποια στιγμή θα πάει στη Ρεάλ.

"Όταν μίλησα με τον Εμπαπέ, ενώ βρισκόμουν ακόμα στην Παρί μού είπε ότι κάποια μέρα θα παίξει στη Ρεάλ. Δεν ξέρω αν θα είναι σε ένα, σε δύο ή σε τρία χρόνια, αλλά το όνειρό του ήταν να αγωνιστεί στη Ρεάλ", υποστήριξε ο 29χρονος Ισπανός εξτρέμ.

Υπενθυμίζεται ότι τα ισπανικά Μέσα αναφέρουν πως ο πρόεδρος των "μερένγκες", Φλορεντίνο Πέρεθ, ετοιμάζει ήδη πρόταση που θα καταθέσει στον Γάλλο στον Ιανουάριο, καθώς από τη νέα χρονιά ο Εμπαπέ θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί, χωρίς να έχει λόγο η Παρί.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LIGUE 1 LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ