ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Εκτός έξι με οκτώ εβδομάδες ο Χέντερσον

Ο Τζόρνταν Χέντερσον αποχωρεί τραυματίας από ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Έβερτον για την Premier League
Ο Τζόρνταν Χέντερσον αποχωρεί τραυματίας από ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Έβερτον για την Premier League Ⓒ 2021 LAWRENCE GRIFFITHS/ASSOCIATED PRESS

Ο Τζόρνταν Χέντερσον υπεβλήθη σε επέμβαση στη βουβωνική χώρα και πρόκειται να παραμείνει εκτός για έξι με οκτώ εβδομάδες, σύμφωνα με τους Times.

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν έχουν τέλος για τη Λίβερπουλ. Οι Reds εκτός από την ήττα κόντρα στην Έβερτον στο Άνφιλντ την περασμένη Κυριακή (21/) έχασαν και τον Τζόρνταν Χέντερσον, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο 30ο λεπτό.

Το πρόβλημα για τον Χέντερσον αποδείχθηκε αρκετά σοβαρό. Σύμφωνα με τους Times , ο αρχηγός των Reds αυτή την εβδομάδα επισκέφθηκε ειδικό γιατρό στο Λονδίνο και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στη βουβωνική χώρα, όπου εντοπιζόταν το πρόβλημα.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο αρχηγός της Λίβερπουλ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό καιρό, αφού δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί για ένα διάστημα μεταξύ έξι και οκτώ εβδομάδων.

Ο Χέντερσον τη φετινή σεζόν μετράει 28 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει ένα γκολ, ενώ έχει μοιράσει και μία ασίστ.

Photo credits: ⓒ 2021 Lawrence Griffiths/Associated Press

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ