ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ

Χένες για Μπαρτσελόνα: "Θέλουν τον Λεβαντόβσκι και πριν από έξι μήνες είχαν χρέη 1.3 δισ. ευρώ"

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Ουνιόν
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Ουνιόν © 2021 MICHAEL SOHN / AP IMAGES

Ο επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες, σχολίασε τα όσα γράφονται για τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κάποιος στον γερμανικό σύλλογο που θα άφηνε τον Πολωνό να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε στενή επαφή με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος έχει αποφασίσει να φύγει από το Μόναχο το καλοκαίρι, παρότι το συμβόλαιό του με την Μπάγερν λήγει το 2023.

Ωστόσο, οι Βαυαροί δεν είναι διατεθειμένοι να του το κάνουν τόσο εύκολο, καθώς έχουν ξεκαθαρίσει πως ο Πολωνός θα μείνει στην ομάδα μέχρι να εκπνεύσει το συμβόλαιό του. Μάλιστα, είναι πρόθυμοι να τον χάσουν ως ελεύθερο την επόμενη σεζόν από το να τον πουλήσουν.

Ο επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες, μιλώντας στο γερμανικό κανάλι RTL, αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση των Καταλανών, αλλά και στην απροθυμία της διοίκησης της Μπάγερν να τον παραχωρήσει.

"Υποτίθεται ότι θέλουν τον Λεβαντόβσκι και πριν από έξι μήνες είχαν ακόμη χρέη 1,3 δισ. ευρώ. Πρέπει να είναι καλλιτέχνες, στη Γερμανία θα ήσουν αφερέγγυος για πολύ καιρό αν συνέβαινε αυτό. Δεν γνωρίζω κανέναν προς το παρόν στην Μπάγερν που θα άφηνε τον Ρόμπερτ να φύγει".

TAGS ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ