ΜΠΑΓΕΡΝ

Χένες για Λεβαντόβσκι: "Πιστεύω πως 100% θα παίξει στην Μπάγερν την επόμενη σεζόν"

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι χειροκροτεί στην αναμέτρηση της Μπάγερν απέναντι στην Ουνιόν
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι χειροκροτεί στην αναμέτρηση της Μπάγερν απέναντι στην Ουνιόν © 2022 ANDREAS SCHAAD / AP IMAGES

Ο επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες, εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Λεβαντόβσκι την επόμενη χρονιά θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των Βαυαρών.

Συνέντευξη στο br24.de παραχώρησε ο Ούλι Χένες. Ο επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν αναφέρθηκε στο ζήτημα του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, του οποίου το μέλλον στους Βαυαρούς είναι αβέβαιο, με την Μπαρτσελόνα να τον πλευρίζει.

"Πιστεύω 100% πως ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι θα παίξει στην Μπάγερν την επόμενη σεζόν. Γιατί έχει συμβόλαιο, είναι τόσο απλό" δήλωσε συγκεκριμένα για το ζήτημα. Θυμίζουμε πως οι Βαυαροί ενημέρωσαν πριν από λίγες ημέρες τον ατζέντη του Πολωνού στράικερ, Πίνι Ζαχάβι, πως δεν είναι για πώληση.

Η Μπάγερν κατέκτησε τον τίτλο της Bundesliga για 10η σερί σεζόν. Ο Χένες σε ερώτηση για το αν η Ντόρτμουντ και η Λειψία μπορούν να πλησιάζουν τους Βαυαρούς επόμενη σεζόν απάντησε: "Προσπαθούν για δέκα χρόνια, γιατί να τα καταφέρουν την επόμενη χρονιά;"

Ακόμη έπλεξε το εγκώμιο του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, τονίζοντας πως με εκείνον στον πάγκο έρχονται περισσότερα: "Ο Γιούλιαν είναι εξαιρετικός, ως ταλέντο και ως προσωπικότητα. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί μας. Έρχονται περισσότερα".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ