ΑΕΚ

Χατζηιωάννου: "Θα συμμετέχω στην προσπάθεια του Μελισσανίδη"

Χατζηιωάννου: "Θα συμμετέχω στην προσπάθεια του Μελισσανίδη"

Ο Πολύς Χατζηιωάννου, επιβεβαίωσε με γραπτή του δήλωση στην ΝΕΤ, πως θα συμμετάσχει στο σχέδιο του Δημήτρη Μελισσανίδη για την νέα ΑΕΚ. Θετικός και ο Κανελλόπουλος.

Απόλυτη επιβεβαίωση του ΑΕΚ1924.gr που τις προηγούμενες ημέρες αποκάλυψε ότι ο Έλληνας εφοπλιστής είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο σχέδιο του Δημητρη Μελισσανίδη.

Ο Πόλυς Χατζηιωάννου με γραπτή του δήλωση στην ΝΕΤ υποστήριξε ότι θα συμμετάσχει με συγκεκριμένο ποσό στην ανέγερση γηπέδου κάτι που έγραψε σήμερα το ΑΕΚ1924.gr, ενώ παράλληλα ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που κάνει ο Τιγρης.

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του Πόλυ Χατζηιωάννου με την οποία αποκαλύπτει ότι θα συμμετάσχει στην ανέγερση γηπέδου:

" Παρακολουθώ με προσοχή τις εξελίξεις στην ΑΕΚ και τις προσπάθειες που δρομολογούνται για την αναγέννηση. Οι θέσεις που έχω εκφράσει από το 2010 αναφορικά με το χώρο του ποδοσφαίρου, όταν αποχώρησα από την ΑΕΚ πληρώνοντας τα χρέη που αναλογούσα, ισχύουν στο ακέραιο.

Πρόθεση μου είναι και θα είναι να μην αναμειχθώ στα θέματα της ΠΑΕ ΑΕΚ, μετοχικά, διοικητικά ή στα αγωνιστικά.

Θεωρώ όμως ότι μια κίνηση για την κατασκευή νέου γηπέδου της ΑΕΚ θα πρέπει να τύχει υποστήριξης από όλους τους φίλους της που έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Όποιος επιχειρηματίας μπορεί, άλλος με 100 χιλιάδες, άλλος με 500 χιλιάδες ευρώ, άλλος με 1 εκατομμύριο ευρώ, ας συνδέσει το όνομα του με την αναγέννηση της ομάδας.

Έχω μιλήσει με τον κ. Μελισσανίδη, μου ανέλυσε το όραμα του και ξέρει ότι σαν φίλαθλος θα συμμετέχω και εγώ με συγκεκριμένο ποσό, κατά το χτίσιμο του γηπέδου της ΑΕΚ.

Εύχομαι στον κ. Μελισσανίδη που φαίνεται ότι επιθυμεί να παίξει ενεργό ρόλο στην υπέρβαση της σημερινής κρίσης, να βρει τη χρυσή τομή και να δώσει νέα προοπτική στην ομάδα. Όλοι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα πρέπει να τον στηρίξουν".

"Ψήνεται" και ο Κανελλόπουλος

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924.gr ο Τάκης Κανελόπουλος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να βρεθεί στο ίδιο τραπέζι με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την αναγέννηση της ΑΕΚ. Στην συγκεκριμένη επαφή εμπλέκεται και ο Ντέμης Νικολαϊδης

Η αναγέννηση της ΑΕΚ περνάει από το χέρι των πρώην μετόχων της και όπως φαίνεται γίνεται προσπάθεια επανασύνδεση κάποιων εξ’ αυτών έτσι ώστε να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τον Δημήτρη Μελισσανίδη κα να βρουν λύση για το μέλλον της ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924.gr, ο Ντέμης Νικολαϊδης, ο οποίος ενημέρωσε τον «Τίγρη» ότι θα είναι εκεί για να βοηθήσει σε ότι του ζητηθεί και που διατηρεί άριστη σχέση με τον Τάκη Κανελλόπουλο, ήταν και ο συνδετικός κρίκος έτσι ώστε ο «Τιτάνας» να μπει στην διαδικασία να σκεφτεί το ενδεχόμενο να εμπλακεί ξανά στα κοινά της ΑΕΚ.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι δυο τους είχαν συζήτηση σχετικά με το θέμα και ο Κανελλόπουλος εμφανίστηκε θετικός στην πρόταση να βρεθεί με το Δημήτρη Μελισσανίδη και να συζητήσει μαζί του την επόμενη μέρα της Ένωσης, ξεκινώντας από την Γ’ Εθνική.

Μην ξεχνάμε ότι ο ρόλος τους Τάκη Κανελλόπουλου θα μπορούσε να είναι από τους βασικούς πρωτεργάτες στην κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια λόγω και της τσιμεντοβιομηχανίας «TITAN».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ