ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χατζηγιοβάνης: "Δεν τα πήγα όσα καλά θα ήθελα, είμαι 100% συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό"

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης στο φιλικό με τη Λοκομοτίβα
Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης στο φιλικό με τη Λοκομοτίβα EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης σε δηλώσεις του στην COSMOTE, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της φιλικής αναμέτρησης με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, τόνισε ότι είναι 100% συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό, ενώ για το παιχνίδι τόνισε ότι δεν τα πήγε όσο καλά θα ήθελε, παρά τα δύο γκολ που σημείωσε.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στη φιλική αναμέτρηση με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Τάσος Χατζηγιοβάνης, σε δηλώσεις του στην Cosmote, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ανέφερε ότι δεν τα πήγε όσα καλά θέλει, πάρα τα δύο γκολ.

Ως προς τα σενάρια για το μέλλον του, τόνισε ότι υπήρχαν κάποια θέματα, ωστόσο ο ίδιος τόνισε ότι είναι συγκεντρωμένος 100% στις υποχρεώσεις του με το "τριφύλλι".

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χατζηγιοβάνης στην COSMOTE: Για το παιχνίδι: "Είχαμε στιγμές στο ματς. Μπορεί να έβαλα δύο γκολ, αλλά δεν τα πήγα τόσο καλά όσο θέλω. Πέρα από τα γκολ, καταλαβαίνω τον εαυτό μου πότε παίζω καλά και πότε είμαι έτοιμος 100%. Είναι το δεύτερο παιχνίδι μου γιατί είχα πρόβλημα υγείας. Θέλω λίγο δουλειά για να επανέλθω στο επίπεδο που ήμουν πριν και ακόμα καλύτερα. Φέραμε ισοπαλία, αλλά θέλαμε τη νίκη. Πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια ακόμα και στα φιλικά

Για τα μεταγραφικά σενάρια: "Υπήρχαν κάποια θέματα, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό, παίζω στα φιλικά. Γι' αυτά τα θέματα ασχολούνται άλλοι άνθρωποι. Είμαι συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό 100% αυτή τη στιγμή. Άλλοι άνθρωποι ασχολούνται για το τι θα γίνει με εμένα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ