ΑΕΚ

Χατζηχρήστος: "Κάτι πρέπει να αλλάξει στην ΑΕΚ"

Χατζηχρήστος: "Κάτι πρέπει να αλλάξει στην ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Με αφορμή την ανακοίνωση του Σταύρου Αδαμίδη, το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο, στον οποίο προτάθηκε να αναλάβει πρόεδρος της ΠΑΕ.

Ο πρώην πρόεδρος και νυν μέλος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, μίλησε στο Sport24.gr σχετικά με την εκλογή προέδρου στην ΠΑΕ ΑΕΚ στις 3 Φεβρουαρίου: "Κάνουμε μια προσπάθεια, κάτι πρέπει να αλλάξει στην ΑΕΚ. Έχουμε μιλήσει με κάποιον άνθρωπο, δεν ξέρουμε αν αποδεκτεί την πρόταση, αλλά κάτι πρέπει να αλλάξει".

Στη συνέχεια ο αρχηγός της Original 21, αφού αρνήθηκε την όποια ανάμειξη του ίδιου με την... προεδρική καρέκλα αναφέρθηκε στον πρόεδρο της ΠΑΕ: "Τρεις μήνες είναι ο Αδαμίδης (η διορία που είχε βάλει ο πρόεδρος) και δεν άλλαξε τίποτα. Οι διαιτησία μας σφάζει, οι Άραβες μας προσπερνούν, δεν πρέπει να αλλάξει κάτι; Έκανε κάτι ο Αδαμίδης; Πέτυχε τίποτα αυτό το διάστημα;

Όσον αφορά τον πιθανό αντικαταστάτη του Αδαμίδη ο Δημήτρης Χατζηχρήστος τόνισε: "Έχουμε κάτι στο μυαλό μας, περιμένουμε μια απάντηση. Πιστεύουμε ότι θα υπάρξει λύση. Στις 3 Φεβρουαρίου πρέπει να υπάρξει αλλαγή. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Τι να πω, μπορεί να είναι και λάθος η ιδέα μας, αλλά χρειάζεται να αλλάξει κάτι στην ΑΕΚ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ