ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χασάν: Το συγκινητικό γκολ κόντρα στη Μαρσέιγ πριν από πέντε χρόνια

Ο Χασάν με τους συμπαίκτες του πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Μαρσέιγ  (AP Photo/Paulo Duarte)
Ο Χασάν με τους συμπαίκτες του πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Μαρσέιγ (AP Photo/Paulo Duarte) AP

Ο Αχμέντ Χασάν είχε σκοράρει στις 22 Οκτωβρίου του 2015 στον αγώνα της Μπράγκα με την Μαρσέιγ αφιερώνοντας το γκολ στον πατέρα του, ο οποίος είχε φύγει από την ζωή. (VIDEO)

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει μία μεγάλη νίκη επί της Μαρσέιγ με 1-0 για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Λυτρωτής ήταν ο Αχμέντ Χασάν, ο οποίος έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του, όταν σκόραρε με κεφαλιά στο 90+1'.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός ήταν συγκινημένος μετά το τέλος της αναμέτρησης, ενώ θέλησε να αφιερώσει το τέρμα του στον πατέρα του, ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν πέντε χρόνια.

"Για μένα είναι μία ιδιαίτερη βραδιά. Σαν σήμερα, πριν από πέντε χρόνια έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου. Και τότε είχα σκοράρει κόντρα στη Μαρσέιγ. Του αφιερώνω το γκολ. Του χρωστάω τα πάντα. Την καριέρα, τη ζωή μου, όλα" ανέφερε συγκεκριμένα ο Χασάν.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού είχε βρει δίχτυα στον αγώνα της Μπράγκα κόντρα στην γαλλική ομάδα στις 22 Οκτωβρίου του 2015 για τους ομίλους του Europa League. Ο Χασάν σκόραρε με έναν τρομερό τρόπο κερδίζοντας με πανέμορφη λόμπα τον τερματοφύλακα της Μαρσέιγ, Μανταντά.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός είχε αφιερώσει το γκολ στον πατέρα του με εμφανή την συγκίνηση στα μάτια δείχνοντας τον ουρανό και στη συνέχεια σκύβοντας στο έδαφος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΡΣΕΙΓ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ