CHARLIE BETS

Charlie bets: Το απόλυτο must win για τους Δανούς

Οι παίκτες της Δανίας πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στη Γερμανία
Οι παίκτες της Δανίας πανηγυρίζουν ©2021 FREDERICO GAMBARINI/ASSOCIATED PRESS

Η δράση στο Euro 2020 συνεχίζεται και η δεύτερη μέρα της διοργάνωσης περιλαμβάνει τρεις αγώνες. Ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων του Σαββάτου.

Charlie bets: Το απόλυτο must win για τους Δανούς

(16:00) Οι Ουαλοί δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα που έφτασε στα ημιτελικά της διοργάνωσης στο Euro του 2016. Μία επιτυχία που στηρίχτηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό σε όσα πρόσφεραν οι Μπέιλ - Ράμσι αλλά και στην καθοδήγηση του κόουτς Κόλεμαν. Σε αυτήν την Ουαλία τίποτα από αυτά δεν υπάρχει. Οι Μπέιλ - Ράμσι σε αυτήν την πενταετία ποδοσφαιρικά έχουν γεράσει δέκα χρόνια. Βγάζουν τραυματισμούς, δεν είναι οι ποδοσφαιριστές του 2016 οι Ουαλοί, επίσης πηγαίνουν με έναν άπειρο προπονητή στην διοργάνωση πληρώνοντας τα πάθη του Ράιαν Γκιγκς.

Ο Ρόμπερτ Πέιτζ έχει κάτσει στον πάγκο της Πόρτ Βέιλ και της Νορθάμπτον και από την ομοσπονδία της Ουαλίας προσελήφθη αρχικά για την Under 21 και στη συνέχεια για βοηθός του Γκιγκς ξαφνικά καλείται να την οδηγήσει στα τελικά. Η εικόνα από τα φιλικά, η ήττα με 3-0 από τη Γαλλία και κυρίως το 0-0 στην πρόβα τζενεράλε με την Αλβανία έδειξαν πως δεν είναι για πολλά πράγματα. Για την ακρίβεια οι Ουαλοί ήταν απογοητευτικοί και οι σημαντικοί ποδοσφαιριστές της σε πολύ χαμηλό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Είναι δεδομένο πως ο Πέτκοβιτς και οι ποδοσφαιριστές του έχουν κυκλώσει το παιχνίδι με την Ουαλία. Χρειάζονται τους τρεις βαθμούς για να βάλουν βάσεις για την πρόκριση. Ασφαλώς και έχουν το επιθετικό ταλέντο για να λυγίσουν μία ομάδα που θα προσπαθήσει να παίξει μόνο άμυνα. Οι Ελβετοί για να δεχτούν γκολ θα πρέπει να κάνουν κάποιο σημαντικό λάθος. Με βάση την εικόνα των Ουαλών το 2.10 που προσφέρεται να κερδίσουν οι Ελβετοί από την Interwetten είναι δίκαιο.

Charlie bets: Το απόλυτο must win για τους Δανούς

(19:00) Οι Δανοί βρίσκονται στον δεύτερο όμιλο μαζί με τους Βέλγους και με τους Ρώσους. Έχουν σαν πλεονέκτημα πως δίνουν και τα τρία παιχνίδια στην Κοπεγχάγη, ένα ρόστερ που συνδυάζει νιάτα με εμπειρία αμυντική ασφάλεια με επιθετική ποιότητα. Απόλυτα δικαιολογημένα μπαίνουν με υψηλές φιλοδοξίες στην διοργάνωση όμως υπάρχει πρώτα μία προϋπόθεση. Πρέπει στην πρεμιέρα τους να κερδίσουν την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου.

Πρόκειται για το απόλυτο must win παιχνίδι απέναντι στη Φινλανδία. Η διαφορά ποιότητας είναι μεγάλη και φαίνεται αν δούμε την τριάδα στον άξονα που διαθέτουν οι δύο ομάδες. Ο Λουντ που τον θυμόμαστε από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, με τον Σπαρβ που πέρυσι έπαιξε στην ΑΕΛ θα πλαισιώσουν το εξάρι της Ρέιντζερς, Καμάρα.

Η τριάδα της Εθνικής Δανίας Ντιλέινι - Χόιμπεργκ - Έρισκεν. Καταλαβαίνετε πως οι Δανοί μπορούν να εξασφαλίσουν την ασφάλεια στα μετόπισθεν κερδισμένες μπάλες και να δημιουργήσουν πίεση στην άμυνα των Φινλανδών. Λογικά βρίσκεται η νίκη της Δανίας σε τιμές φαβορί, στο 1.40 από την Interwetten.

Charlie bets: Το απόλυτο must win για τους Δανούς

(22:00) Το Βέλγιο τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης με ένα ρεκόρ 19-3-1 σε επίσημα και φιλικά. Ο Μαρτίνεθ όμως δεν πηγαίνει στο τουρνουά με τον τρόπο που ο ίδιος ονειρευόταν. Δεν έχει στην κατάσταση που θα ήθελε τους Ντε Μπρόινε - Βίτσελ και Εντέν Αζάρ.

Ο Ντε Μπρόινε έχασε την προετοιμασία και δύσκολα να προλάβει την πρεμιέρα με τους Ρώσους, ο Βίτσελ έχει να αγωνιστεί από τις αρχές Ιανουαρίου και κάνει αγώνα δρόμου για ν

α βοηθήσει στη συνέχεια την προσπάθεια των Βέλγων ο Αζάρ δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Το γεγονός αυτό φέρνει πρόβλημα στη δημιουργία σε όλους τους χώρους. Ο Μαρτίνεθ έχει δουλέψει ένα επιθετικό 3-4-3 που για να μπορέσει να λειτουργήσει χρειάζεται οι ποδοσφαιριστές του να επιβάλλονται μέσα από την δημιουργία τους, μέσα από την επιθετικότητα τους. Δεν είμαι σίγουρος πως μπορούν να το πετύχουν με τον Ντεντόνκερ αντί του Βίτσελ στην θέση 6 χωρίς τον Ντε Μπρόινε στον άξονα και έχοντας σε προβληματική αγωνιστική κατάσταση τον Εντέν Αζάρ.

Προσέξτε, δεν λέω πως θα κοντράρω τους Βέλγους, αλλά πως θα περιμένω να τους δω. Οι Ρώσοι έχουν το πλεονέκτημα της έδρας και θα αντιμετωπίσουν την Εθνική Βελγίου στο καλύτερο χρονικό σημείο για να διεκδικήσουν αποτέλεσμα. Έχουν λοιπόν την τύχη τους, προτιμότερο το no bet.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ