CHARLIE BETS

Charlie bets: Ρόστερ dream team και combo στο Γαλλία - Γερμανία

Ο Γκριζμάν πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα της Γαλλίας σε φιλικό με την Ουαλία στη Νίκαια.
Ο Γκριζμάν πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα της Γαλλίας ©2021 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική του Euro 2020 με δύο αναμετρήσεις και το Γαλλία - Γερμανία να τραβάει όλα τα βλέμματα. Ο Τσάρλυ αναλύει τις αναμετρήσεις της ημέρας και καταλήγει σε επιλογές με στοιχηματική αξία.

Charlie bets: Ρόστερ dream team και combo στο Γαλλία - Γερμανία

(19:00) Είναι ξεκάθαρο πως οι Πορτογάλοι είναι υποχρεωμένοι να κερδίσουν τους Ούγγρους στην πρεμιέρα για να μην κυνηγούν στη συνέχεια του ομίλου τους υπερβατικά αποτελέσματα. Φανταστείτε πόσο ασφυκτικό θα είναι το πλαίσιο που θα δημιουργηθεί σε περίπτωση που οι παίκτες του Σάντος δεν πάρουν τους τρεις βαθμούς σήμερα, όταν στην συνέχεια θα έχουν να αγωνιστούν εκτός έδρας με την Γερμανία και την τελευταία αγωνιστική απέναντι στους παγκόσμιους πρωταθλητές Γάλλους. Ξεκάθαρα το παιχνίδι με τους Ούγγρους εξαρτάται από την αγωνιστική ημέρα των Πορτογάλων.

Ο Φερνάντο Σάντος έχει χτίσει ένα δεμένο γκρουπ παικτών, που το έχει μάθει να κερδίζει ακόμα και τίτλους, μέσα από ένα συντηρητικό ποδοσφαιρικό πλάνο. Έχει την τύχη να βλέπει να ανεβάζουν το επίπεδο τους ποδοσφαιριστές, που μπορούν να πάνε ένα σκαλί πιο ψηλά, την ποιότητα και της δικής του ομάδας. Είναι σημαντικό δώρο να παίρνουν θετικά μηνύματα οι ομοσπονδιακοί από όσα συμβαίνουν σε συλλογικό επίπεδο, αυτό το δώρο στον Φερνάντο Σάντος έχει δοθεί απλόχερα. Ντίας, Φερνάντες, Ρενάτο Σάντσες, Ζότα έκαναν σπουδαία χρονιά στο πιο υψηλό επίπεδο και είναι έτοιμοι να ανεβάσουν το επίπεδο της Εθνικής Πορτογαλίας. Η νίκη των Πορτογάλων στο 1.43 από την Interwetten.

Charlie bets: Ρόστερ dream team και combo στο Γαλλία - Γερμανία

(22:00) Όταν μιλάμε για Εθνικές ομάδες ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν θα υπάρχει χημεία μεταξύ των ποδοσφαιριστών και πώς θα κολλήσουν σε ένα τουρνουά που διεξάγεται μέσα στο καλοκαίρι στο τέλος της περιόδου. Πάντοτε σε αυτές τις διοργανώσεις υπάρχει και το απρόβλεπτο και χώρος για εκπλήξεις. Όμως είναι δεδομένο πως στην διοργάνωση οι Γάλλοι πηγαίνουν με το καλύτερο ρόστερ. Σε σύγκριση με τους υπόλοιπους υπάρχει μία πληρότητα που τους κάνει να μοιάζουν με dream team.

Ασφαλώς είναι πρεμιέρα και έχουν απέναντι τούς Γερμανούς, θα ποντάρω στην λογική πως υπάρχουν δύο πράγματα που είναι δύσκολο να συμβούν. Να δούμε λιγότερα από δύο τέρματα σε ένα παιχνίδι με τόσο σπουδαίους ποδοσφαιριστές και φυσικά να μην δημιουργήσει προβλήματα η επιθετική τριάδα των Εμπαμπέ, Γκριζμάν και Μπενζεμά έχοντας πίσω τους τον Πογκμπά στην αργή άμυνα των Γερμανών. Ποντάρισμα λοιπόν να μην ηττηθούν οι Γάλλοι και να δούμε συνολικά περισσότερα από 1,5 τέρματα. Το 1ΧΔ συνδυαστικό με το over 1,5 προσφέρεται στο 1.90 από την Interwetten.


Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ