CHARLIE BETS

Charlie bets: Μπαρέλα και Βεράτι μπορούν να αλλάξουν τις ισορροπίες

Ο Νικολό Μπαρέλα πανηγυρίζει με τον Μάρκο Βεράτι στον προημιτελικό του Euro 2020 κόντρα στο Βέλγιο
Ο Νικολό Μπαρέλα πανηγυρίζει με τον Μάρκο Βεράτι στο Euro 2020 © 2021 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Το Euro 2020 φτάνει στην κορύφωσή του με τον τελικό του Γουέμπλεϊ μεταξύ Ιταλίας και Αγγλίας. Ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα του σπουδαίου αγώνα και καταλήγει σε επιλογή με στοιχηματική αξία.

Charlie bets: Μπαρέλα και Βεράτι μπορούν να αλλάξουν τις ισορροπίες

Οι αποδόσεις μαρτυρούν την εικόνα του τελικού. Ιταλία και Αγγλία έχουν τις δικές τους πιθανότητες για να κατακτήσουν το τουρνουά. Ουσιαστικά πρόκειται για μία μάχη σε απόλυτη ισορροπία. Οι δύο ομάδες έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα, τα δικά τους όπλα στον τελικό που δεν αποκλείεται να κρίνουν την τύχη του.

Για παράδειγμα οι Ιταλοί υπερτερούν κάτω από τα δοκάρια. Υπάρχει σοβαρή διαφορά ανάμεσα στον Ντοναρούμα και τον Πίκφορντ. Σε έναν σοβαρό βαθμό η ασφάλεια που έδινε ο Ντοναρούμα έκανε τη διαφορά στην πρόκριση με την Ισπανία. Όχι μόνο επειδή έπιασε το πέναλτι του Μοράτα και την δύσκολη επέμβαση χαμηλά στο σουτ του Όλμο. αλλά για την ασφάλεια που συνολικά έδινε στην άμυνα του σε αντίθεση με τον Σιμόν.

Ο Πίκφορντ ακόμα γκολ σε ροή αγώνα δεν έχει δεχτεί, με τους Δανούς νικήθηκε για πρώτη φορά, όμως η αλήθεια είναι πως εμπιστοσύνη δεν εμπνέει, λάθη με τα πόδια κάνει και το φάουλ που δέχτηκε από τον Ντάμσγκααρντ σε υψηλό επίπεδο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν γίνεται γκολ.

Χωρίς συζήτηση τεράστιο πλεονέκτημα μπορεί και μεγαλύτερο έχει η Αγγλία από τον θέση του φορ. Ο Κέιν έχει πάρει μπρος, συμμετέχει στη δημιουργία και όσο τρέχει η διοργάνωση εκτελεί και σκοράρει περισσότερο. Ο Ιμόμπιλε είναι μαχητικός, δεν είναι ανάλογη κλάση.

Ψάχνοντας τον καθοριστικό παράγοντα

Αυτό που πρέπει να μαντέψουμε είναι ποιος παράγοντας θα είναι ο καθοριστικός. Για μένα είναι ξεκάθαρο πως αν παραμείνουν οι σταθερές που υπήρχαν στους δύο ημιτελικούς, η Αγγλία θα πάρει το Ευρωπαϊκό. Δηλαδή, αν πετύχουν να πάνε το παιχνίδι στα μέτρα που είχε ο δικός τους ημιτελικός με τη Δανία, αλλά και για τους Ιταλούς ο ημιτελικός τους με την Ισπανία, θα έχουν τα τρία λιοντάρια σημαντικό προβάδισμα.

Το ερώτημα είναι αν υπάρχουν συνθήκες για να δούμε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Ασφαλώς και υπάρχουν. Οι Ιταλοί κουράστηκαν και έχασαν μέτρα στο γήπεδο επειδή οι παίκτες του Ενρίκε είναι εξαιρετικά εκπαιδευμένοι στην κυκλοφορία μπάλας από χαμηλά και τους εξάντλησαν με το ποδόσφαιρο τους. Αναγκάστηκε ο Μαντσίνι να βγάλει νωρίς το δίδυμο Βεράτι - Μπαρέλα και σε συνδυασμό με την βιαστική του απόφαση να βγάλει εκτός γηπέδου τον Ιμόμπιλε χάθηκαν μέτρα.

Η αδυναμία των Άγγλων εκτός από τον Πίκφορντ είναι πως στον άξονα το δίδυμο Ράις - Φίλιπς δεν ανήκει στο επίπεδο ομάδας που θέλει να κατακτήσει την διοργάνωση. Δεν το έχουν πληρώσει μέχρι σήμερα, φυσικά επειδή οι ομάδες που βρισκόντουσαν στον όμιλο δεν είχαν την ικανότητα να το αναδείξουν. Στα νοκ άουτ επίσης είχαν την τύχη και οι Δανοί και οι Ουκρανοί να παίζουν 3-4-3 και να έχουν δίδυμα στον άξονα με συνέπεια οι Άγγλοι να έχουν παραπάνω παίκτη στον άξονα και να μην πιέζεται τόσο πολύ το αδύναμο τους δίδυμο.

Οι Ιταλοί όμως παίζοντας καθαρό 4-3-3 θα έχουν απέναντι στην τριάδα Ράις-Φίλιπς-Μάουντ τους Ζορζίνιο-Βεράτι-Μπαρέλα. Ο Μάουντ δεν κάνει καλό τουρνουά, το σημαντικό όμως είναι πως οι Βεράτι-Μπαρέλα θα πέφτουν πάνω στους Ράις-Φίλιπς σε όλες τις συνθήκες του αγώνα και εκεί μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες που θα αλλάξουν τις ισορροπίες.

Το να κατακτήσει το τρόπαιο η Ιταλία δίνεται στο 1.80 από την Interwetten.


Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ